""
""

Tavamba obećao gol u Bernu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.17. | 10:19

„Prva utakmica u takmičenju je najvažnija. Ona ti daje šansu da pokažeš ambicije, ali i da vidiš na kom si nivou u ovom trenutku", poručio je Partizanov Kamerunac

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Švajcarske)

Izabrane vesti

Sa koferom punim optimizma ekspedicija crno-belih u ovim trenucima kreće ka Švajcarskoj na premijeru u grupnoj fazi Lige Evrope (četvrtak, 19.00). Jang Bojs iz Berna prvi je rival ekipi Miroslava Đukića na startu takmičenja u kojem će pokušati da prezimi na evropskoj sceni, a oči navijača Partizana biće uprte u Kamerunca Leandrea Tavambu.

Strelac šest golova za crno-bele ove sezone puca od samopouzdanja.
"Imali smo vremena da pripremimo ovu utakmicu, da vidimo šta nas očekuje u Bernu. Optimisti smo, verujemo da imamo kvalitet, posebno sa novim fudbalerima koji su pristigli. Dobili smo dosta na brzini i snazi sa njima i mislim da sa tim kvalitetima i te kako možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu u Švajcarskoj", kaže Tavamba.

MOZZART KVOTE
(2,00) Jang Bojs (3.45) Partizan (3,80)
Četvrtak, 19.00

Kamerunski napadač kaže da je važno pobediti na premijeri.
„Prva utakmica u takmičenju je najvažnija. Ona ti daje šansu da pokažeš ambicije, ali i na kom si nivou u ovom trenutku. Želimo da od prvog minuta pružimo najbolju igru i prikažemo dobar fudbal kakav smo pokazivali u kvalifikacijama. Hoćemo prođemo u narednu fazu."

Navijači veruju u pobedu nad Jang Bojsom, kao i Tavamba iako nije još gledao njihove mečeve.
„Grobari nas poznaju, videli su naše kvalitete, na nama je da damo sve što je do nas i da budemo na izuzetnom nivou. Nisam gledao Jang Bojs, imaćemo dovoljno vremena večeras da pogledmao njihove utakmice."

SPECIJALI: Zvezda i Partizan u Ligi Evrope i Zvezda vs Partizan u Ligi Evrope

Tošić, Ožegović i Tavamba - deluje kao dobro ukomponovan navalni red.
„Dovođenje njih dvojice i golmana Stojkovića je donelo kvalitet više ovom timu. Zajedno smo jaki kao ekipa, svi stremimo istom cilju, a to je da se borimo za Partizan i da mu pomognemo da pobeđuje ne samo u Srbiji već i u Evropi."

Za kraj, na naše pitanje da li priželjkuje pogodak u Bernu sutra uveče, Tavamba samouvereno odgovara.
"Naravno da želim da dam gol. I daću ga!", poruka je Kamerunca.

PIŠE: Aleksandar Joksić

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanLiga EvropeJang Bojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara