""
""

Teško je treći put u sedam dana pobediti istog rivala

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.12.17. | 10:46

Kako Široki nije imao sreće u prvom duelu na Pecari, možda danas treba očekivai X2 na Grbavici

Treći duel Željezničara i Širokog Brijega u samo sedam dana. Oba prethodna, u Kupu i prvenstvu, dobio je Željo, i to u gostima, i upravo danas će braniti minimalni trijumf (1:0) u pokušaju da se domogne polufinala najmasovnijeg takmičenja u zemlji.

Izabrane vesti

Oba slavlja tim sa Grbavice dobio je u finišu meča, pa se može reći da Široki nije imao sreće, jer je bio ravnopravan rival. Nešto slično desilo se prošle sezone, kada su se ovi rival susreli u polufinalu, a tada je uspešnija bila ekipa sa Pecare, koja je i osvojila trofej. Momci Admira Adžema u pravom trenutku su ušli u formu, pošto su trijumfom nad Širokim u prvenstvu zauzeli čelnu poziciju, i u slučaju pobede nad Radnikom u narednom kolu osigurali bi jesenju titulu.

Gosti sa Pecare osim gola zaostatka imaju i lošu igru na gostujućim terenima ove sezone. Statistika kaže da je Široki na poslednjih osam utakmica u okviru Premijer lige i Kupa BiH zabeležio tri pobede, dva remija i tri poraza, a s obzirom na renome koji ima Široki Brijeg to je podatak sa kojim ne može da se pohvali trener Goran Sablić i njegova ekipa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 8653 BIH K Zeljeznicar - Siroki Brijeg ds X2 1,69

Kako Široki nije imao sreće u prvom duelu, i kako je teško pobediti istog rivala dva, a kamo li tri puta u sedam dana, možda ne bi bilo loše gađati X2.

BOSNA I HERCEGOVINA - ČETVRTFINALE KUPA

Sreda
18.00: (2,05) Željezničar (3,10) Široki Brijeg (3,70)

*** kvote su podložne promenama

 (FOTO: Shutterstock)


tagovi

BiHEvropaFK ŽeljezničarŠiroki Brijegsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara