""
""

To je prava Premijer liga: Vraća se i Alan Pardju

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.17. | 09:15

Ugovor do 2020, promocija danas, debi u subotu

Premijer liga u punom sjaju. Sa kultnim ličnostima. Dan pošto je Piter Krauč dogovorio ostanak u Stouku do leta 2019, a Sem Alardajs pristao da preuzme Everton, iz Engleske stiže još jedna informacija koja izaziva pažnju svakog poklonika fudbala: poslu se vraća i - Alan Pardju.

On bi tokom srede trebalo da postane novi šef stručnog štaba Vest Bromvič Albiona i tako zameni još jedno zaštitno lice ostrvskog fudbala Tonija Pjulisa, koji je dobio otkaz posle poraza od Čelsija. U međuvremenu, na susretima sa Totenhemom (1:1) i Njukaslom (2:2) ekipu je vodio, kao privremeno rešenje, Geri Megson, ali je jasno da je njegov mandat bio pokriće dok se ne dogovori dolazak ozbiljnijeg trenera.

Izabrane vesti

Na Hotornsu su se odlučili za Pardjua, koji nije radio nigde od decembra prošle godine, kad ga je smenio Kristal Palas. Prvi trening imaće sutra, a zanimljivo je da će na klupi tima iz Birmingema debitovati u subotu baš protiv prethodnog kluba.

MOZZART kvote 2035 Vest Bromvič Albion - Kristal Palas 1 (2,50), X (3,10), 2 (3,00)

Pardju je dogovorio saradnju do leta 2020, a baš tad će bi mu istekao osmogodišnji ugovor sa Njukaslom, potpisan 2012, kad je doveo Svrake do petog mesta na tabeli i proglašen za menadžera godine u Premijer ligi. Osnovni zadatak nekadašnjeg trenera Redinga, Vest Hema, Čarltona, Sautemptona i Njukasla biće da spasi VBA ispadanja, jer su Vrećice  serijom od 12 mečeva bez pobede došle u opasnu zonu i nalaze se samo dva boda iznad crte.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alan PardjuEngleskaEvropaPremijer ligaVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara