To je pravi Grujić! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.18. | 22:47

Srbin pružio najbolju partiju otkako je stigao u Vels, Kardif pobedio...

Nil Vornok može da bude prezadovoljan, dobio je Marka Grujića! Mladi srpski vezista bio je starter u ekipi Kardifa u meču protiv Boltona (2:0) i odigrao svih 90 minuta, a utisci su više nego pozitivni - najbolja partija otkako je stigao u velški tim!  

Grujić nije postigao gol, niti asistirao, ali bio je vrlo aktivan tokom čitavog meča i podsetio na dana kada je u dresu Crvene zvezde gospodario sredinom terena. Srbin je čak stigao da u nekoliko navrata driblinzima podigne publiku na noge, a u dva navrata ugrozio je golmana Boltona. Jednom posle kornera glavom, drugi put udarcem sa oko 25 metara. U obe situacije začuo se huk sa tribina...

Izabrane vesti

Zanimljivo da su Kardifu tri boda danas doneli defanzivci. Arman Traore pogodio je u 34, a deset minuta kasnije i Šon Morison. U drugom delu domaći su rutinski čuvali i sačuvali prednost.

Velšani su se sada izjednačili na trećem mestu sa Derbijem (po 58 bodova), pošto su Ovnovi izgubili posle dva i po meseca. Doakao im je Šefild Venzdej i to dosta glatko - 2:0. Oba gola postigao je Lukas Žoao u 18. i 47. minutu. 


tagovi

Marko GrujićČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara