"Crno-beli na različitim stranama"
"Crno-beli na različitim stranama"

Tomić časti, Tomić ne popušta: Jednima odmor, drugima obaveza da pobeđuju

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.05.16. | 17:31

Trener Partizana poslao četvoricu igrača na raspust, posle gostovanja u Nišu predah će dobiti i druga grupa

Crno-beli na različitim stranamaJoš samo tri meča i - raspust. Mada, za neke igrače Partizana on je već počeo. Kapiten Saša Ilić, njegov zamenik Darko Brašanac, najbolji klupski igrač minulih meseci Nemanja Mihajlović kao i junak finala Kupa Srbije Marko Jovanović dobili su voljno od Ivana Tomića i neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba za superligaške duele sa Radničkim u Nišu (nedelja, 19 časova) i Vojvodinom  (21. maja) i prijateljski susret sa Beroeom u Bugarskoj (17. maj).

Nih četvorica, označeni da su ineli najveći deo prolećne sezone, dobili su više vremena za odmor i prvi naredni radni dan imaće 8. juna, na početku priprema za narednu takmičarsku godinu.
Biće igrača koji neće putovati u Niš, kao i onih koji će dobiti odmor, usled činjenice da nas brzo očekuju obaveze u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledeće sezone. Posle meča na Čairu na odmor će još jedna grupa fudbalera, želimo da starijima i onima koji su izneli najvećei teret prvenstva omogućimo da se na odgovarajući način odmore za predstojeće obaveze“, poručio je Ivan Tomić.

Izabrane vesti

U takvim okolnostima teško je pretpostaviti ko će na megdan Radničkom, ali nije teško prepostaviti da će i sutra i naredne subote crno-beli dres nositi uglavnom mlade snage. Ponikle iz škole.
Miladin Stevanović, Bogosavac, Nikola Milenković, Saša Lukić, Kosović, Golubović, Vlahović će dobiti priliku. Za sledeću utakmicu i Birmančević. Sezona za nas nije gotova. Nemamo pravo, niti smo ekipa koja je napravila neke velike uspehe da bi imala pravo na opuštanje. Mi smo tim u formiranju“.

Kvote Kladionice MOZZART za meč Radnički Niš - Partizan

Crno-beli su pobedom nad Javorom u Gornjem Milanovcu i osvajanjem Kupa Srbije obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, međutim, kažu da je pred njima i drugi zadatak.
Jedan cilj je bio da osvojimo kup, drugi da u prolećnom delu osvojimo najviše bodova. Svesni smo da je do toga došlo zato što su i druge ekipe menjale igrački kadar. To možemo da uradimo, ali ne želimo da se posebno ponosimo pomenutim detaljom, da se busamo grudi ili hvalimo. Naprotiv, u prvenstvu imamo razloga da budemo nezadovoljni“.

Tomić sa saradnicima iz stručnog štabaNe i emotivno ispražnjeni, bez obzira na obaveze tokom sedmice.
Nijedan igrač Paritzana nema pravo da bude ispražnjen. Pogotovo ne emotivno. Na krilima uspeha od srede mogu da priđu utakmicama koje nas očekuju. Insistiraću na tome da se do kraja sezone igra maksimalno. Raduje nas utakmica u Nišu, igramo protiv kluba velike tradicijom, koji ima sjajnu podršku svojih navijača, a igra dobru sezonu, ne čemu čestitam igračima i treneru Milanu Rastavcu. Čeka nas zahtevan meč protiv domaćina koji ima šanse da naredne sezone igre u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će biti maksimalno motivisan“, zaključio je Ivan Tomić, trener Partizana.

Podsećamo, navijačima beogradskog tima nije dozvoljen ulazak na tribine Čaira, usled kazne Disciplinske komisije FSS zbog nereda na 151. večitom derbiju. A koliki su optimisti u Radničkom pred završna dva kola sezone pročitajte - OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanNemanja MihajlovićMarko JovanovićIvan TomićDarko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara