"Cvetinović u dresu Garshopersa protiv Bazela"
"Cvetinović u dresu Garshopersa protiv Bazela"

Tomić našao štopera za Partizan: Traži da mu dovedu Cvetinovića, kaže da igra brže nego Jovanović (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.16. | 21:51

Crno-beli pregovaraju sa norveškim Haugesundom

Cvetinović u dresu Garshopersa protiv BazelaNije mogao pre dva leta, možda ovog do Humske prošeta. Dušan Cvetinović, 27-godišnji štoper Haugesunda, potencijalno je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Reč je o defanzivcu koji se 2014, kad je trener bio Marko Nikolić, dovodio u vezu sa crno-belima, tad nisu imali 1.200.000 evra da ga plate Norvežanima, međutim, izgleda da su sad uslovi za realizaciju transfera znatno povoljniji.

MOZZART Sport saznaje da na angažmanu Cvetinovića najviše insistira trener Partizana Ivan Tomić. Saradnicima u klubu preneo je niz pozitivnih informacija o kvalitetima momka poniklog u OFK Beogradu, koji nikad nije stigao da izgradi karijeru u Srbiji, već je morao da se dokazuje u inostranstvu.

Izabrane vesti

U plavo-belom dresu protiv TunaTomić je, između ostalog, oduševljen Cvetinovićevim atletskim sposobnositma, jer u novom timu želi da ima brze štopere, zbog čega je, navodno, odlučio da Marko Jovanović ne bude u sastavu ekipe za narednu sezonu. S druge strane, gledajući Cvetinovića stručni štab Partizana je procenio da se upravo on uklapa u ideju o dinamičnijoj igri, začetku napada iz poslednje linije, kao i da bi bio dobar tandem sa zimus angažovanim Sedrikom Goguom.

Dušan Cvetinović je po odlasku iz OFK Beograda, igrao za švajcarske klubove Volen, Grashopers i Vaduc, da bi 2013. potpisao za Haugesund, kao slobodan igrač. Norvežani su ga minule sezone prosledili na pozajmicu u Lans, ali je u Drugoj ligi Francuske odigrao samo 19 utakmica.

Ugovor sa Skandinavcima ističe mu u decembru, što znači da postoje realne šanse da se Partizan dogovori sa njegovim klubom i zastupnicima. Najpre oko obeštećenja, potom i plate.

Crno-beli su već angažovali centralnog vezistu Sašu Marjanovića i krilnog napadača Petra Đuričkovića iz niškog Radničkog, ugovor na četiri godine potpisaće i levi bek Javora Nemanja Miletić, očekuje da usmeni dugovor sa zadnjim veznim Voždovca Milanom Radinom bude prebačen na papir, dok se čeka dogovor sa Radnikom povodom angažmana Samjuela Ovusua.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016Ivan TomićDušan Cvetinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara