Totenhem izbegao bruku protiv najgoreg tima treće lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 19:14

Ročdejl do ponovljenog meča u 93. minutu...

Umalo blamaža Totenhema u FA kupu! Najgori tim treće lige Engleske - Ročdejl, vodio je sve do 60. minuta protiv jednog od najboljih premijerligaških timova, dogodilo mu se da ga veliki favorit "okrene" pogotkom Harija Kejna koji je ušao kao ispomoć u finišu, da bi domaći priredili nezaboravnu žurku navijačima kada je Stiven Dejvis, još jedan momak sa klupe, u 93. minutu pogodio za konačnih 2:2 i obezbedio Ročdejlu ponovljeni meč sa Pevcima

Maurisio Poketino bio je ubeđen da će i njegovi drugopozivci moći da slome otpor žilavog trećeligaša, pa je tako šansu ukazao nekim igračima koji su manje igrali ove sezone, a uz njih i novoprodošlom Lukasu Mouri - prvi start posle skoro godinu dana za Brazilca - no Ročdejl se junački isprsio i pogotkom Jana Hendersona poveo u smiraj prvog dela.   

Izabrane vesti

Videvši da je vrag odneo šalu gosti dodaju gas i uspevaju da preko Moure izjednače, a potom Poketino želi da dokrajči rivala i po svaku cene izbegne ponovljeni meč, pa u igru uvodi Lamelu, Alija i Kejna. Ovaj potonji u 89. minutu pogađa sa bele tačke za preokret, činilo se da je sve gotovo, međutim domaći kreću napred i na "o ruk" stižu do čudesnih 2:2 u trećem minutu sudijke nadoknade.   

Ambijent na stadionu posle tog pogotka Stivena Dejvisa nije lako opisati rečima.

Bolje pogledajte:

Podsetimo, plasman u četvrtfinale FA kupa do sada su obezbedili Lester, Čelsi, Sautempton, Brajton i Mančester Junajted. Ponovljene mečeve igraju Šefild - Svonsi i Totenhem - Ročdejl, a Vigan i Mančester Siti sutra se sastaju.

(foto: Action Images)


tagovi

FA kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara