"Novi Aguero - Sebastijan Driusi"
"Novi Aguero - Sebastijan Driusi"

Totenhem kvari planove Realu i Spartaku i krade najvećeg bisera Argentine!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.17. | 15:25

Jedan od najtalentovanijih igrača Južne Amerike, etiketiran kao novi Serhio Aguero, na dobrom putu da stigne na Vajt Hart Lejn

Novi Aguero - Sebastijan Driusi

Otkako je počeo zimski prelazni rok Totenhem gotovo da se nije dovodio u vezu sa nekim velikim pojačanjima. Mudro su čelni ljudi londonskih Pevaca ćutali i nisu se mnogo uključivali u tokove fudbalske pijace, pa su navijači počeli da gube nadu da bi neka nova lasta mogla da doleti na Vajt Hart Lejn. Međutim, kako javlja renomirani britanski list Independent, Totenhem je izabrao pika kojim bi trebalo da razgori maštu svih pristalica. Jer, na VHL bi mogao da stigne jedan od največih bisera Južne Amerike i ubedljivo najtalentovaniji igrač Argentine - Sebastijan Druisi!

Izabrane vesti

U pitanju je 20-godišnji strelac River Plate koji ove sezone ima 10 golova u 14 utakmica u svim takmičenjima i on je izričita želja Mauricija Poketina.

Momak koga kritičari etiketiraju kao jedinog pravog naslednika Serhija Aguera mogao bi da bude zamena za Harija Kejna kakva se traži godinama unazad. Driusi je već zapao za oko moskovskom Spartaku i Realu iz Madrida zbog svojih izdanja u reprezentativnim kategorijama Argentine do 17 i 20 godina, a navodno je i na radaru Juventusa.

Ipak, Riverov trener Marselo Galjardo ne želi da se odrekne usluga ultratalentovanog strelca i već je razgovarao sa upravom da igraču pod hitno ponudi novi ugovor sa još boljim uslovima. Inače, Driusi je već početkom novembra parafirao poboljšani ugovor sa Riverom, a saradnja ističe juna 2019. godine.

Ali, dok Galjardo negira, prvi čovek kluba Rodolfo D'Onofrio i tehnički direktor Rivera Enco Frančeskoli su otvoreni za razgovor, pošto je Totenhem spremio blizu 12.000.000 evra, ali i klauzulu po kojoj bi Driusi ostao na pozajmici do kraja sezone.

Veza za realizaciju ovog transfera trebalo bi da bude upravo Poketino, koji u domovini ima odlične kontakte.

Bude li Totenhem završio ovaj posao, u svoje ruke dobiće jedan od najvrednijih dijamanata svetskog fudbala u ovom trenutku i obezbedi se za budućnost.  

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaPremijer ligaPrimeraReal MadridRiver PlejtRusijaŠpanijaSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara