"Šimus Kolman"
"Šimus Kolman"

TRANSFERI (10. januar): Šimus Kolman u Junajtedu? Milan izvisio za Vicela, ali bi Suso mogao da stigne na San Siro već u januaru

Vreme čitanja: 15min | sub. 10.01.15. | 22:00

Pogledajte šta se sve desilo na fudbalskoj pijaci ove subote

Šimus KolmanZenit je odbio Milanovu ponudu da pozajmi Aksela Vicela, ali će Adrijano Galijani pokušati da dovede Susa već u januaru.

Na Ostrvu je kasno večeras odjeknula vest da je Mančester Junajted blizu realizovanja transfera Šimusa Kolmana iz Evertona.

Izabrane vesti

-------------------------------------------------------------------

To bi bilo sve za večeras, vikendom klubovi obično miruju i to je bio slučaj i danas, mada je dosta transfera najavljeno, a sijaset ih je i demantovano. Milan ipak nije uspeo da izvaćari Zenit za pozajmicu Aksela Vicela, Pep Gvardiola je rekao da glasine o kupovini Rafaela Varana nisu istinite

Atletiko Madrid je već bio prilično aktivan na tržištu, ali Dijego Simeone je nagovestio da će Jorgandžije biti aktivne do kraja januara.

23.05 - Poslednja vest je prilično neočekivana, ugledni novinar iz Irske je otkrio da postoji realna šansa da desni bek Evertona Šimus Kolman pojača Mančester junajted. Tek ćemo sutra saznati koliko ova priča pije vodu, ali kako vam se čini ova zamisao?

22.57 - Hetafe je zapeo da dovede Bruna Zukulinija, igrača Mančester Sitija na pozajmici u Valensiji, a kako su Slepi miševi doveli Enca Pereza Zukulini je verovatno i višak na sredini terena.

22.40 - Milan se sve dogovorio sa Susom oko transfera, igraču Liverpula ugovor ističe na leto, ali Rosoneri pokušavaju da ga dovedu na San Siro već ovog januara. 

22.32 - Valensija konačno ima novca i da dovodi igrače, a Slepi miševi su posle dovođenja Enca Pereza iz Benfike bacili oko na Kaljarijevog Viktora Ibarba, ali Italijani žele 8.000.000 evra za Kolumbijca. 

22.14 Alberto Paloski je važio za jednog od najtalentovanijih napadača u Italiji, a sasvim je solidan u Kjevu te klub nije spreman da ga proda. Za njega su zainteresovani Torino i Fiorentina. 

22.05 Dani Osvaldo je na izlaznim vratima Intera gde je ionako na pozajmici, a za usluge napadača nije zainteresovana Boka Juniors iako su se takve informacije pojavile posle informacije da nije u planovima Neroazura, mada u Italiji ima dovoljno klubova koji žele kontroverznog špica.

Toni Vilhena

21.55 - Toni Vilhena želi da napusti Fejenord, a Torino i Sautempton su najzainteresovaniji za mladog holandskog vezistu. Trener Svetaca Ronald Kuman je vrlo dobro upoznat sa kvalitetima 20-godišnjaka pošto je prethodne tri godine vodio holandski klub. 

21.48 - Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone je u ovom prelaznom roku doveo Fernanda Toresa i Kanija, ali je rekao da su novi poslovi mogući i što se tiče odlazaka i dolazaka u klub. On je naglasio da će za Jorgandžije igrati samo fudbaleri koji to žele čime je nagovestio odlaske Marija Suareza i Kristijana Rodrigeza.

21.31 - Napadač Bajer Leverkuzena Josip Drmić nije zadovoljan statuso u ekipi, a za njega se interesuje Hamburg te bi švajcarski špic već ove zime mogao da promeni sredinu, ipak pozajmica je realnija opcija. 

21.11 - Doskorašnji igrač Kjeva Maksi Lopez će nastaviti karijeru u Torinu, а Marselo Larondo će preći u Kjevo u ovoj razmeni igrača. 

20.55 Frenk Lampard će preći u Njujork Siti tek u julu, iako je ranije bilo najavljeno da će se u Veliku jabuku preseliti još ove zime. 

20.40 - Strateg Aston Vile Pol Lambert je umirio navijače tima koji vodi rekavši da ne može da zamisli da Fabijan Delf napusti klub u januaru iako mu ugovor ističe na leto. On je dodao i da još ne zna da li će klub dovesti Skota Sinklera iz Mančester Sitija i da će Vila morati da sačeka.

20.32 - Sautempton se raspitivao u Portugaliji o ceni veziste Porta Huana Fernanda Kvintera zbog sve češćih povreda na stadionu Sent Meriz, ali i zbog porasta apetita ekipe posle odlične polusezone. 

20.21 - Milan ipak neće uspeti da ponovo pronađe način da dobije igrača, a da ne plati. Zenit je odbio da pusti Aksela Vicela na pozajmicu u redove Rosonera, što je i bilo očekivano, ipak su ga platili 40.000.000 evra.  

20.13 - Taman što je Brendan Rodžers smirio priče o odlasku Lukasa Leive iz Liverpula, vezista je na svom Tviter profilu posle pobede nad Sanderlendom ostavio pomalo zbunjujuću poruku.
„Odlična pobeda, hvala na svemu!!!“, napisao je Brazilac i zaintrigirao sve navijače Crvenih zašto se zahvaljivao kao pri odlasku iz kluba. On je na nišanu - u ovom prelaznom roku nezaustavljivog  - Intera. 

20.03 - Uprava Lestera će u ponedeljak izneti slučaj Andreja Kramarića pred Fudbalski savez Engleske kako bi napadač dobio radnu dozvolu. On nije bio redovan reprezentativac, te će Lisice morati da ga predstave kao talenta koji bi značio Premijer ligi. 

19.54 - Trener Svonsija Geri Monk je rekao da Labudovi neće trošiti pare ni kada dobiju  35.000.000 evra od Mančester Sitija za Vilfrida Bonija

19.45 - Agent Marija Suareza je potvrdio interesovanje Intera za njegovog klijenta, ali je naglasio da nije jedini klub. Još dva Engleska kluba žele vezistu, a u Italiji se još tri ekipe interesuju za Suareza

Virdžil van Dajk

19.35 - Igrač Seltika Virdžil van Dajk je jedan od najtraženijih defanzivaca u Evropi, ali je štoper ipak odlučio da ostane u redovima šampiona Škotske do leta, mada je ipak ostavio prostor da se situacija iznenadno promeni.

19.28 - Trener Vest Bromvič Albiona Toni Pjulis je rekao da klub neće moći da odbije ponudu za Saida Berahina, ako ona bude prelazila granice normale. 

19.16 - Trener Napolija Rafa Benitez je rekao da je veoma teško naći igrače koji bi unapredili njegovu ekipu, ali da uprava ima nekoliko ideja i da je samo pitanje da li će uspeti da ih realizuju. Do sada se u vezu sa Napolitancima dovodio Havijer Maskerano, ali Benitez nije želeo da komentariše te tvrdnje već je samo rekao kako ga je primetio još dok je vezista igrao za River Platu. 

19.03 - Agent Havijera Pastorea je u opširnom intervju opleo po PSŽ-u i rekao da izgleda da Sveci ne cene dovoljno njegovog klijenta pošto on ima jednu od najmanjih plata u klub i jer su se pregovori o novom ugovoru otegli. Agent je rekao da će Argentinac napustiti klub po isteku ugovora, ako ga PSŽ već ne želi. Pokušaj da se izvuče što više para od Francuza, ili da se prizovu drugi klubovi. 

18.52Roberto Di Mateo je rekao da se i dalje nada dolasku Matije Nastasića u njegov Šalke.
„Imamo jedan cilj i nadam se da ćemo ga ispuniti. On nije potpisao ni za jednu ekipu“, rekao je Italijan.

18.42 - Fudbaler Fiorentine Josip Iličić je odbio ponudu Bolonje, jer želi da karijeru nastavi u Torinu, a sve je izvesnije da će se to i dogoditi zbog dolaska Alesandra Dijamantija na Artemio Franki.

18.36 - Gengam pokušava da dovede pomalo zaboravljeno bivšeg napadača PSŽ-a Giljoma Oroa iz Jang Bojsa. 

18.21 - Trener Stouka Mark Hjuz je prilično ambiciozan i samouveren te je rekao da sve u klubu nije obeshrabrio neuspeli pokušaj dovođenja Džerdana Šaćirija.
„Sada smo u mogućnosti da pregovaramo o igračima koji su na tom, vrhunskom nivou, a ranije to nije bio slučaj“, rekao je Hjuz i najavio jake transfere.

18.09 - Sve je izvesnije da će igrač Vigana Šon Maloni karijeru nastaviti u Seltiku pošto je trener škotskog kluba Roni Delija potvrdio da Maloni „izgleda kao igrač Seltika“. Pitanje je da li će ga Seltik kupiti ove zime, ili će sačekati leto i dovesti ga bez obeštećenja. 

18.01 - Šef stručnog štaba Hal Sitija Stiv Brus je priznao da je klub zainteresovan da dovede napadača Arsenala Jaju Sanoga na pozajmicu.
„Rečeno nam je da bi momak možda bi dostupan za pozajmicu i to je nešto što ćemo istražiti. Imamo četiri ili pet potencijalnih poslova kao i svi timovi iz Priemijer lige. Moraćemo da sačekamo jer se poslovi uglavnom realizuju na kraju prelaznog roka“, rekao je Brus.

Kristal Palas je ipak najbliži dovođenju visokog špica. 

17.52 - ZVANIČNO: Slavko Perović je potpisao za turski Alanjaspor, ugovor na godinu i po dana. Opširnije OVDE.

17.48 - Francuski mediji tvrde da je Totenhem započeo razgovore oko dovođenja Marseljovog Andrea Ajua bez obeštećenja sledećeg leta. 

17.32 - Trener Bordoa Vili Sanjol je na konferenciji za medije potvrdio da planira šestomesečnu pozajmicu Čelsijevog zadnjeg veznog igrača Natanijela Čalobaha.

17.29 - Agent igrača Njukasla Muse Sisokoa je objasnio da je pet, šest klubova iz Engleske, Francuske i Nemačke zainteresovano za njegovog klijenta. On je naveo da je bilo razgovora, ali ne i konkretnih ponuda, a da je Sisokov cilj da pojača tim koji igra u Ligi šampiona.

17.17 - Mec na svojoj polici ima veoma traženu robu, i to tek proizvedenu pošto se KPR, Kristal Palas, Stouk Siti i Njukasl interesuju za 18-godišnjeg napadača Maksvela Kornea. Svrake su najviše zagrzile od premijerligaša, ali je Lion ipak najkonkretniji te je započeo pregovore sa igračem. 

16.56 - Anderleht je potvrdio da radi na dovođenju 22-godišnjeg meksičkog defanzivca Dijega Rejesa iz Porta. Meksikanac nije uspeo da se izbori za veliku minutažu i rado bi promenio klub. Anderlehtov transfer ekspert Herman van Holsbek je potvrdio da klub iz Brisela pregovara sa Portom. 

16.51 - Stouk pokušava da napravi prostor za Arona Lenona koji je u poodmaklim pregovorima sa evertonom. To znači da će Potersi pokušati da se reše Osame Asaidija koji ima bogatu ponudu sa Baliskog istoka. Ako Asaidi ode, Stouk će osloboditi mesto u budežtu za Lenona... 

16.44 - Pep Gvardiola je demantovao interes za Rafaela Varana. Opširnije OVDE.

16.40 - Od kada je iz Benfike prešao u Valensiju, mladi vezista Andre Gomeš pruža fenomenalne partije i već se šuška da je na radaru najbogatijih klubova. Otkupna klauzula mu je 50 miliona evra, a navodno je PSŽ pokazao najveće interesovanje. Zato je Valensija ušla u pregovore sa Portugalcem da mu povisi platu, ali i da se otkupna klauzula podigne na 150 miliona evra. 

16.32 - Sautempton je ponudio novi ugovor vezisti Džeku Korku. On ima još šest meseci ugovora i već je zainteresovao brojne premijerligaše. 

Santon u akciji

16.25 - Milan traži levog beka, a Davide Santon je jedna od davnašnjih želja. Njukasl se kandidovao da iz Milana pozajmi M'bajea Nijanga. Logična opcija bi bila trampa. Galijani će pokušati da menja Senegalca za Santona

16.05 - Bredli  Rajt-Filips je na pragu povratka u Englesku. On je najbolji strelac američke MLS lige, a ozbiljan interes za njega je pokazao Bolton. 

15.51 - Ramires će najverovatnije napustiti Čelsi ili u ovom ili u letnjem prelaznom roku. Na vrhu liste zainteresovanih je za sada Juventus.

15.44 - Dani Arona Lenona u Totenhemu su definitivno odbrojani. Pevci toliko ne žele Lenona u timu, da su odlučili da ga prodaju bilo kom zainteresovanom timu, pa makar to bili i rivali Totenhema iz Premijer lige.

15.32 - Brendan Rodžers je izjavio pre utakmice između Sanderlenda i Liverpula, da nikakve ponude za Lukasa Leivu Liverpul nije dobio.
„Pre svega ovde je reč o igraču koji često igra, te ne vidim zašto uopšte razgovaramo o njegovom odlasku kada ponude još uvek nema. U svakom slučaju želimo da zadržimo Lukasa, a ako ikakve ponude bude bilo, razgovaraćemo sa igračem i videti šta je najbolje za sve.” 

15.25 - Hektor Moreno, navodno će biti novo pojačanje Totenhema, a zarad prelaska na Vajt Hart Lejn, Moreno je odbio nepristojnu ponudu jednog ruskog kluba.

15.10 - Očoa definitivno želi iz Malage pošto je cele sezone u senci Karlosa Kamenija, koji istina brani sjajno. Očoa će svakako lako do novog kluba s obzirom kako je branio na svetskom prvenstvu.

14.59 - Brajana Ruiza, zvezdu Fulama, prati nekoliko klubova, ali još uvek nije poslata nijedna konkretna ponuda na adresu ekipe iz Londona.

14.45 -  Bordo pak još traži rešenje za sam špic napada. Šeik Dijabate je povređen, razmišjalo se o Jaji Sanogu, ali je to nerealna opcija, pa su u prvi plan izbila dva imena – Jusef El Arabi iz Granade Janik Sagbo, napadač Hal Sitija koji više nije u planovima Stiva Brusa. Već je nuđen Bastiji, Lorijan i Renu. Bordo je možda i najprimamljivija varijanta.

14.42 - Francuzi ćute i rade. Žan-Armel Kana-Bijik, 25-godišnji defanzivac Rena, izabrao je Tuluz ispred Evijana. Ugovor važi na dve i po godine.

14.38 - Pojačanje za Lil – Mastifi su potpisali četvorogodišnji ugovor sa 21-godišnjim ofanzivnim veznim Anžea Sofijanom Bufalom.

14.26 - Pominjao se Milan, ali Matija Destro ostaje u Romi.
"Mogu da sa sigurnošću potrdim da Destro ne ide nigde u januaru", jasan je trener Vučice Rudi Garsija.

14.15 - Jedna zanimljiva izjava trenera Stouka Marka Hjuza, koji se nije previše potresao zato što je Đerdan Šaćiri izabrao Inter. Jer, uveren je Hjuz, Stouk je izrastao u klub koji može da privuče igrače najvišeg kalibra što ranije nije bio slučaj.
"Ranije smo prilazili menadžerima i govorili im da smo zainteresovani za određene igrače, a odgovor je uvek bio: ‘Nemojte da se zamarate’. Vremena su se promenila".

14.00Salvatore Boketi, nekada smatran za jednog od najpouzdanijih štopera u Rusiji, izgubio je svoje mesto u poslednjoj liniji Spartaka. Posle samo tri utakmice u jesenjoj polusezoni jasno je da je rastanak najbolje rešenje za obe strane. Ali uprava moskovskog kluba nikako da pronađe zajednički jezik sa potencijalnim kupcima. Roma je spremna samo za pozajmicu, Đenova se povukla pre no što je došlo do ponude…

13.50 - Novo lice i u Moskvi? CSKA je  spremio 900.000 evra za 18-godišnjeg napadača Karlosa Strandberga, koji stiže iz Hakena. Obeštećenje bi moglo i da se duplira u zavisnosti od partija tamnoputog Šveđanina poreklom iz Mozambika.

13.29 - Troj Dini, strelac devet golova za Votford ove sezone, veoma je popularan među ostrvskim klubovima. Pomenuli smo VBA, a sada se u kolo uhvatila i Aston Vila. Votford za sada uporno odbija udvarače. Tvrdi da se neće polakomiti ni po koju cenu... Videćemo.

13.28 Objavili smo pre tri dana da je ekvadorski fudbaler sredine terena Kristijan Noboa napustio moskovski Dinamo i potpisao za PAOK. Navijači solunskog kluba treba da budu zadovoljni, posebno zato što se danas pojavila informacija da je Noboa izabrao PAOK iako je imao konkretnu ponudu Sevilje! Čudna odluka. Nemoguće da je u Grčkoj dobio toliko više novca?

13.09 - Kao što smo najvili preksinoć, Medo Kamara će biti novi fudbaler Makabija iz Haife. Za nedelju su zakazani lekarsjki pregledi i ukoliko sve bude u redu doskorašnji zadnji vezni Boltona potpisaće ugovor sa Izraelcima. Finansijski detalji ugvora bivšeg prvotimca Partizana i Zelenih nisu poznati.Kamara

13.00 - Juventus je očigledno ozbiljno shvatio pretnje iz Rima da će Vučica napasti titulu u Seriji A. Osim u vezi pojačanja su, smatra generalni direktor Đuzepe Marota, neophodna i u poslednjoj liniji. Pikovi su, navodi Tutosport, više nego interesantni – Fabijan Šar iz Bazela, Vlad Kirikeš iz Totenhema i za kraj Stefan Savić iz Fjorentine.

12.55 - Siniša Mihajlović čisti teren za Samjuela Etoa. Gonzalo Bergesio će po svemu sudeći u Kaljari. Jedan napadač manje. I upražnjeno mesto u navali.

12.46 - Dolazak Alesija Ćerćija značiće i manju minutažu za Stefana El Šaravija, pa mediji na Čizmi pišu o mogućnosti da Faraon napusti San Siro i karijeru nastavi u – Torinu! Milan traži najmanje 15.000.000 evra, dok je pozajmica otvorrena opcija. 

12.21 – Još jedna vest sa Đuzepe Meace. Pablu Osvaldu neće oprostiti napad na saigrača Maura Ikardija, ali neće se tek tako Inter rešiti njegove plate. Kaljari je zvao – Osvaldo odbio. U igri su i dalje Torino i Olimpijakos mada se stidljivo pominju Milan i Fjorentina.

12.20 – Inter želi da po svaku cenu dovede kvalitetnog zadnjeg veznog. Mario Suarez je izgleda tek drugi pik. Lukas Leiva je i dalje prva želja. Ali problem je cena. Liverpul traži 9.000.000 evra za ugovor 28-godišnjeg Brazilca. Inter, tako svojstveno Italijanima, pokušava da izboksuje pozajmicu.

12.12 - Dejli mejl piše da je napadač Votforda Troj Dini blizu selidbe u tabor Vest Bromvič Albiona. Znači li to da je Saido Berahino pronašao novi klub?

12.10 - Fakundo Ferejra se nije naigrao u Njukaslu, pa bi mogao da sreću potraži u Seriji A. Đenova je zainteresovana za 23-godišnjeg argentinskog napadača, koji bi prvo morao da raskine ugovor sa Šahtjorom.

12.02 – Potencijalna bomba stiže nam iz Italije. Tamošnji mediji navode da se Juventus zainteresovao za ofanzivnog vezistu Borusije Dortmund Henriha Mhitarjana, pošto Galatasaraj ne pristaje da se odrekne Veslija Snajdera bez 20.000.000 evra. Juventusova poslednja ponuda bila je svega 7.000.000 evropskih novčanica, pa se Stara dama okrenula Jermenu. On je još skuplji, pošto je na Vestfalen stigao za 27.500.000 evra. Ali je i mlađi – ovog meseca će proslaviti 26. rođendan. Iznenadili bismo se ipak kada bi se ovaj transfer realizovao. Bjankoneri posluju štedljivije poslednjih godina.

11.50 - Aston Vila u ofanzivi na Valensijinog Karlesa Hila, prenosi Skaj Sport. Engleski klub nudi oko 5.000.000 evra za 22-godišnjeg vezistu. Trener Slepih miševa Nuno Espirito Santo doduše nije raspoložen za saradnju.

11.35 – Toronto mu nudi godišnju platu od 3.500.000 evra, Totenhem priliku da oseti Premijer ligu. U pitanju je napadač Juventusa Sebastijan Đovinko. Pevci su očigledno odlučni u nameri da pojačaju navalu tima, a Đovinko bi bio jeftino rešenje, jer mu na leto ističe ugovor.

11.22 - Da skoknemo u komšiluk. Marijuš Nikulae se vratio kući. Iskusni rumunski napadač je i treći put potpisao za Dinamo, klub u kojem je i počeo karijeru tokom koje je nastupao i za Sporting iz Lisabona, Standard iz Liježa, Majnc...

11.10 – Kladionice su najveće šanse davale Kristal Palasu, ali Hal Siti je upravo preuzeo ulogu favorita u trci za potpisom napadača Arsenala Jaja Sanoga. Na ofanzivu je Tigrove primoralo ubeđivanje Toma Hadlstona, mada je i trener Stiv Brus zapamtio Sanoga u finalu FA kupa. Naravno u pitanju bi bila pozajmica do kraja sezone.

10.55 - "Novi Ibra", kako su italijanski mediji krstili 16-godišnjeg Đanluku Skamaku, stigao je u Ajndhoven! Za vunderkinda Rome interesovao se i Sautempton, ali Holandija je ipak idealno tle za razvoj talentovanih napadača, pa je PSV dobio trku. Ugovor je potpisan na dve i po godine.

10.50 - Kratka informacija iz Brazila – Kruzeiro je potpisao ugovor sa Leandrom Damijaom, 25-godišnjim napadačem koji je stigao na pozajmicu iz Santosa.

10.40 – Vest dana nam stiže sa Pirineja. Ugledna Marka je na naslovnoj strani objavila priču o interesovanju Bajerna za štopera Reala Rafaela Varana! Podsetimo, ranije su mediji pisali da su Varanovi predstavnici ohrabrivali čelne ljude Čelsija i Mančester Sitija da krenu u napad, ali je Pep Gvardiola izgleda prvi reagovao. Navodno se već sastao sa menadžerom Žoržom Mendešom kako bi utanačio posao. Bio bi to bez sumnje transfer prelaznog roka.

Rafael Varan10.35 – U Interu ne miruju. Specijalista za transfere, italijanski novinar Đanluka di Marcio, piše da su Neroazuri posle dovođenja Lukasa Podolskog i Đerdana Šaćirija bacili udicu i ka Mariju Suarezu iz Atletika. S tim da bi Madriđani pristali na neku trampu, dok su Italijani zainteresovani za pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora. Jan M’Vila nije zadovoljio, pa bi drugi deo sezone mogao da provede u Kvins Park Rendžersu o čemu se piše već danima.

10.30 – U komšiluku... Mančester junajted se sprema ponovo da pohara Sautempton. Nova meta je desbi nek Natanijel Klajn, piše Dejli Miror. Rafael bi očigledno trebalo da se zabrine za svoje mesto u timu.

10.27 – Muzika za uši navijača Liverpula, ali sumnjamo u verodostojnost informacije Dejli Ekspresa. Redsi navodno traže zamenu za Marija Balotelija i vide je u Gonzalu Iguainu, koji bi Napoli mogao da napusti samo u slučaju ponude od 30.000.000. Novinarska patka ako nas pitate.

10.24 – Brzo ipak da pređemo na zvučnija imena. Skaj Sport tvrdi da je saznao cenu za Saida Berahina, koji je jesenas blistao u dresu Vest Broma, pa su mediji pisali o interesovanju Totenhema i Liverpula i navodnoj ceni od 20.000.000 funti (25.000.000 evra). Skaj međutim iz izvora bliskih igraču doznaje da bi VBA pristao i na sumu između 12.000.000 i 15.000.000 funti. Konkretnih ponuda još nema.

10.20 – Da počnemo sa kratkim osvrtom na Čempionšip. Čelsi je juče prosledio Tomaša Kalasa Midlsbrou na kaljenje, a potom i Luisa Bejkera Šefild Venzdeju. Milvol će do kraja sezone biti jači za Štefana Majerhofera, Lojd Dajer ide iz Votforda, dok je najveća potražnja za igračima Vigana. Šon Malouni može da ide, ali samo za 1.000.000 funti. Lesterova ponuda od 750.000 je glatko odbijena. Vest Brom je pitao za Kaluma Mekmanamana, ali Latiksi traže više od 5.000.000 funti!

Poštovani posetioci portala mozzartsport.com dobro vam jutro i dobro došli na omiljenu adresu svih fudbalskih zaluđenika tokom prelaznog roka. Kao i do sada nastavljamo da pratimo sva zbivanja sa evropske fudbalske pijace. Pre no što počnemo podsetite se šta se sve dešavalo tokom jučerašnjeg dana, a sve ostale vesti o prelaznom roku potražite u MOZZART Sport specijalu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Transferi uživomeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara