""
""

TRANSFERI UŽIVO (12. avgust): Čelsi u problemu zbog „bumbara“ Koste! Spartak - Garaj, završeno! Mirabeli skautirao Belotija, Klop gleda zvezdu Đenove

Vreme čitanja: 4min | sub. 12.08.17. | 11:03

Pratite sa nama dešavanja sa fudbalske pijace

11.55 - E, ovo je veliki zaokret, pomalo i neočekivan. Elijakim Mangala će dobiti još jednu, poslednju šansu da dokaže da je dostojan dresa Mančester Sitija! Na ovaj potez Pep Gvardiola odlučio se zato što ne može da nađe adekvatno pojačanje u poslednjoj liniji, a ni Mangalu niko ne želi da kupi posle propalih sezona u Sitiju i Valensiji. Da li je to pravi potez za dve strane?

Izabrane vesti

11.50 - Nastavljaju se Interove nevolje zbog Žofrija Kondogbije. Lučano Spaleti odlučio je novčano da kazni francuskog vezistu zbog toga što se nije pojavio na treningu, čime želi da ubrza transfer u Valensiju. Opet, Nerazuri ne odustaju od toga da dobiju 30.000.000 evra za igrača koji se pokazao kao veliki promašaj. Da li Valensija ima taj novac?

11.45 - Put od Votforda do Udina mnogi igrači su prošli tokom poslednjih godina. Ponajviše zbog činjenice da isti gazda drži oba tima. A poslednje ime koje će se naći na istoj stazi je - Valon Behrami. On bi danas trebalo da doputuje u Italiju, posle čega bi trebalo da obavi medicinske preglede i onda potpiše ugovor o pozajmici. Najverovatnije. 

11.40 - Barnsli je doveo dojučerašnjeg napadača Dižona Mamadua Tijama. Ugovor je potpisan na tri godine, ali iznos obeštećenja nije poznat. Procenjuje se da je negde u okviru oko 2.000.000 - 2.500.000 evra. 

11.35 - Benfika je potpisala profesionalni ugovor sa Bernardom Silvom! Ali, ne sadašnjom zvezdom Mančester Sitija, koja je takođe potekla na Lužu, već 16-godišnjim imenjakom, koji takođe mnogo obećava. On je u klubu od 2010. godine i kritičari ga smatraju velikim talentom. Igra na poziciji defanzivnog i centralnog veziste. 

11.30 - Samo noć posle poraza od Liona na startu nove sezone, uprava Rena prezentovala je Lilu ponudu od 10.000.000 evra za napadača Nikolu de Previla, tvrdi L'Ekip. Renu je pod hitno potreban centarfor s ubilačkim instiktom, a ocena je da je De Previl - pravi. 

11.25 - Danas će se opet pričati o potencijalnom transferu Filipea Kutinja u Barselonu, u to nema sumnje. A, dok mnogi spekulišu o novom bombastičnom transferu, mediji bliski Liverpulu objavili su da je Jirgenu Klopu za oko zapala Đenovina zvezda - Dijego Laksal. Urugvajskog ofanzivnog vezistu tražila je i Fjorentina duže vreme, ali do transfera nije došlo. Đenova za transfer traži bar 15.000.000 evra. 

11.20 - Novinari bliski Torinu sinoć su na stadionu uspeli da uoče Milanovog direktora Masimilijana Mirabelija. Razlog njegovog dolaska bio je da skautira Andreu Belotija, koji je u meču Kupa Italije protiv Trapanija postigao het-trik već u prvom poluvremenu, a ukupni rezultat bio je 7:1. Milan je i dalje u potrazi za top špicem, a Beloti je glavna meta. 

11.15 - Mada je izgledno da će Spartak ostati bez brazilskog golgetera Luana, ruski šampion će dobiti veliko pojačanje u odbrani - Ezekijela Garaja! Kako navodi ruska štampa, agent Žorž Mendeš je u ime Valensije postigao dogovor sa klubom na 20.000.000 evra i transfer će biti završen najverovatnije do utorka. 

11.10 - Engleska štampa ovog jutra bruji o Čelsijevim mukama sa Dijegom Kostom. Mada je transfer u Atletiko Madrid bio izvestan do pre neki dan, sada se pojavila opravdana briga da posao neće biti realizovan jer se Dijego Kosta - ugojio! Uskoro ćete moći da pročitate kompletnu informaciju. 

11.05 - Ričmond Boaći i udvarači - Zvezda će razmatrati samo ponude jače od 6.000.000?! Više OVDE

11.00 Stojke i Partizan - o čemu je reč: Pregovori, Notingem, uslovi, termini... Opširnije OVDE

10.55 - Da li možete da verujete - Juventus je konačno rešio višegodišnje goruće pitanje centralnog veziste! Pročitajte kompletnu priču OVDE

10.50 - Nema mnogo veze sa transferima, ali ovo će se svakako jako dopasti navijačima Reala - Zinedin Zidan produžio je ugovor na još tri godine. Opširnije OVDE

10.45 - Vreme je da krenemo! Za početak, ono što smo već pisali naširoko - Samp otima Spartaku kapitalca ispred nosa! I sve zbog Šikove prodaje u Inter... Opširnije OVDE.

Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i dobro došli u novi transfer blog. Vreme je da našu maksimalnu pažnju usmerimo na dešavanja na fudbalskoj pijaci, a verujemo da ćete i vi biti sa nama u toku dana. 

Pre nego što počnemo, podsetite se OVDE šta smo to imali priliku da vidimo juče. 

Takođe, sve vesti sa transfer pijace možete videti i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2017", ili odlaskom na specijal PRELAZNI ROK


tagovi

međunarodni fudbalTransferiTransferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara