""
""

TRANSFERI UŽIVO (12. januar): Inter završio prvo pojačanje, Draksler zapalio London, Juve završio Belgijanca od 25.000.000 evra, odlaze Staridž i Volkot

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.01.18. | 10:50

Ispratite na portalu MOZZART Sport najnovija dešavanja sa fudbalske pijace...

SVE KVOTE ZA PRELAZNI ROK - IGRAČI
(klik na opciju "SVI DANI", pa na "SPECIJALI")

Izabrane vesti


10.50 - Korijere delo Sport tvrdi da je Juventus dogovorio transfer belgijskog ofnazivnog veziste Denisa Preta za naredno leto i da će Sampdoriji isplatiti otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra. 

10.45 - Sem Alardajs je priznao da želi Tea Volkota i da se radi na operaciji kupovine, a ne pozajmice Arsenalovog napadača. Čeka se zeleno svetlo Vengera za realizaciju transfera. Kvota u MOZZARTU da će Volkot preći u Everton je 4,00, a da će ostati u Arsenalu je 6,00. Šta kažete? 

10.42 - Liverpul će dozvoliti Danijelu Staridžu da ide, ali samo ako neko plati 33.000.000 evra za obeštećenje. Redsi trenutno nisu raspoloženi za pozajmicu. Ipak, do kraja prelaznog roka će najverovatnije morati da spuste zahteve jer niko trenutno nije spreman da plati toliki novac za napadača koji se često povređuje. Kvota u MOZZARTU da Staridž ostaje u Liverpulu je 2,00. Da ide u Sautempton je 2,50. 

10.39 - Julijan Draksler je sinoć prisustvovao NBA utakmici u Londonu u društvu pojednih fudbalera Arsenala. Odavano se pominje kao velika želja Arsena Vengera, a mogao bi da dođe kao zamena za Aleksisa Sančeza s obzirom da PSŽ želi da ga proda. 

10.38 - GOTOVO! Inter je dogovorio sa Benfikom dolazak argenbtinskog štopera Lisandra Lopeza na pozajmicu do kraja sezone s opcijom da ga otkupi. Cena otkupa ugovora varira od 8.000.000 do 11.000.000 evra, u zavisnosti od Lopezovog učinka. 

10.35 - Juventus je prvi kandidat za dovođenje jednog od otkrića sezone u Seriji A - Nikola Barele iz Kaljarija. Opširnije OVDE.  

10.33 - Real vreba Interov krah sezone. Ako se Nerazuri ne plasiraju u Ligu šampiona, šampion Evrope će pokušati da dovede Maura Ikardija. Opširnije OVDE.

10.31 - Dobre vesti za navijače Čelsija! Eden Azar je rekao da će potpisati novi ugovor sa Plavcima. Ali tek kad to uradi i njegov zemljak Tibo Kurtoa. opširnije OVDE.

10.29 - Real Madrid verovatno neće dovoditi pojačanje ove zime, sprema strategiju za leto, ali najveća bomba se sprema za leto 2019. godine. Marka otkriva da će Kraljevski klub svim silama krenuti po Nejmara. Opširnije OVDE.

10.28 - Liverpul može da dovede Nabija Keitu već ove zime, ali pod jednim uslovom - da plati neverovatnih 95.000.000 evra za vezistu RB Lajpciga! Opširnije OVDE


Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i dobro došli u novi transfer blog posvećen dešavanjima sa fudbalske pijace!  Pre svega da vas podsetimo i najvažnijih jučerašnjih dešavanja OVDE

Detaljno o najbitnijim vestima iz prelaznog roka možete da čitate u našem SPECIJALU ili klikom Na tag "Zimski prelazni rok 2018".

Podsećamo vas da vam kladionica MOZZART u danima zimske fudbalske pijace nudi nešto jedinstveno i premijerno na ovim prostorima - da pogađate gde će ko preći od velikih zvezda! I da zaradite ako vam je „dobra teorija“. Spremili smo vam specijalnu ponudu za najveće transfere ove zime. A biće ih još... Više možete pronaći OVDE.


tagovi

međunarodni fudbalTransferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara