TRANSFERI (19. januar): Želson Martins blizu pozajmice, Totenhem u pregovorima oko Nemca, Boka dovela najveće pojačanje, Feguli stiže kod Prijovića

Vreme čitanja: 14min | sub. 19.01.19. | 22:43

Iz minuta u minut pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Kako su se razišli Barsa i De Jong. Opširnije OVDE
- Hajduk Split hoće na pozajmicu Pjetra Pelegrija.
- Totenhem pikirao Hofmana iz Menša.
- Partizan i Dejan Georgijević. Opširnije OVDE.
- Ešli Kol u Derbiju za 15.000 nedeljno
- Emilijano Sala je najskuplji igrač u istoriji Kardifa. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za danas. Prilično dosadan dan na fudbalskoj pijaci, ali tako je često vikendom. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

21.53 - Transfer Alvara Morate iz Čelsija u Atletiko se očekuje svakog dana, a poznati su novi detalji. Atlrtiko će ga dovesti na pozajmicu, ali s opcijom da ga otkupi po ceni od 60.000.000 evra. 

21.40 - Čelsi nudi 6.000.000 evra za krlinog napadača Arbera Zenelija iz Herenvena koji nastupa za reprezentaciju Kosova. 

21.21 - Srpski vezista Nemanja Radoja će najverovatnije ostatak sezone provesti na margini u Selti. Još letos je odbio novi ugovor sa klubom iz Viga, precrtan je iz prvog tima, a Selta traži prevelikih 5.000.000 evra da ga proda u januaru iako mu ugovor ističe na leto. Fiorentina i Betis su zainteresovani, ali im ne pada na pamet da plate pomnutu sumu za igrača koji će uskoro biti slobodan. Tako će Radoja ostati zaglavljen u Vigu do kraja sezone, a potom izabrati novi klub kao slobodan igrač. 

21.07 - Gomila klubova iz Francuske želi Fiorentininog vezistu Valentana Eserika, a klub iz Toskane traže 5.000.000 evra za njega. 

20.59 - Još jedna vest iz Galatasaraja. Turski velikan očigledno panično traži napadača, a navodno je poslao ponudu teku 7.500.000 evra za Bendžamina Tetea iz praške Sparte. 

20.50 - Galatasaraj je zainteresovan za iskusnog portugalskog napadača Edera iz moskovske Lokomotive. 

20.41 - Milan će ovih dana pregovarati sa Čelsijem i oko Tjemuea Bakajoka. Rosoneri bi da zadrže snažnog vezistu na pozajmici iz Čelsija, ali da dobiju popust za otkup ugovora. Milan ne može da plati 35.000.000 evra koliko traži Čelsi. 

20.32 - ZVANIČNO: Emilijano Sala je novi napadač Kardifa. Opširnije OVDE

20.21 - Iako ga želi Rafa Benitez u Njukaslu i iako će biti u rezerva Gabijadiniju i Kvaljareli, francuski napadač Gregoa Defrel će ostati u Sampdoriji. Klub iz Đenove ne želi da okonča pozajmicu iz Rome pre kraja sezone. 

20.14 - Sećate li Alvara Pereire? Urugvajskog reprezentativca i jednog od mnogih promašaja Intera... Trenutno je član argentinskog Estudijantesa i u narednim danima bi trebalo da potpiše za velikana u domovini - Nasional. 

19.59 - Votford je hteo da plati 20.000.000 evra. Lion je prihvatio, ali je Maks Korne odbio. Francuski napadač ne želi u Votford i hoće da ostane u Lionu do kraja sezone. 

19.45 - Još smo kod Sevilje. I njenog levog beka Giljermea Arane. Korintijans već danima pokušava da izjdejstvuje pozajmicu za povratak Arane, ali su se sada u priču uključili i njegovi rivali Flamengo i Santos koji takođe žele levog beka.  

19.33 - Sevilja nije rekla poslednju reč u zimskom prelaznom roku. Španci su podigli ponudu Napoliju sa 10.000.000 na 15.000.000 evra za hrvatskog vezistu Marka Roga. Plus procenti Napolitancima od naredne prodaje Roga. Čeka se odgovor De Laurentisa

19.17 - Želson Martins je ime koje se danas najčešće pominje na pijaci. Marka javlja da su Atletiko Madrid i Monako na pragu dgovora o pozajmici i da će Milan izvisiti za Portugalca. 

19.04 - Maurisio Poketino je otkrio da razmišlja o povratku veziste Džoša Onome sa pozajmice iz Šefild Venzdeja. Poketino je u problemu jer je Musa Dembele napustio klub, a Musa Sisoko i Viktor Vanjama su povređeni. 

18.55 - Portugalski reprezentaztivac i nekadašnji kapiten Sportinga iz Lisabona, Adrijen Silva  bi mogao da završi u Francuskoj. Bordo želi da pozajmi vezistu Lestera kojem je sve naopako u karijeri krenulo od prelaska na Ostrvo... 

18.43 - Arsenal je voljan da plati 2.000.000 evra za pozajmicu Denisa Suareza iz Barselone, ali uz opciju da ga otkupi za 20.000.000 evra. Međutim, Barsa ne želi opciju već obavezan otkup ugovora. 

18.31 - Nekada velika nada holandskog fudbala i napadač milanskog Intera, Luk Kastanjos bi mogao da se vrati u domovinu. Nije u prvom planu u lisabonskom Sportingu, a dobio je pozive Rode i Vitesea da pređe kod njih na pozajmicu. 

18.23 - Saudjski Al Itihad se silno pojačava. Posle Rodrigeza, Prijovića i još nekolicine pojačanja sledeća meta je Sofijan Feguli iz Galatasaraja, 

18.11 - Francuski mediji javljaju da bi u narednim satima mogao i zvanično da bude potvrđen transfer Marija Balotelija u Olimpik iz Marselja za 2.000.000 evra. 

17.55 - ZVANIČNO: Najveće pojačanje je stiglo u Boku Juniors! Gigant sa Bombonjere je platio 7.500.000 evra meksičkom Kruz Azulu za 28-godišnjeg argentinskog vezistu Ivana Markonea. On je bio elja novog trenera Alfara koji ga je trenirao u Arsenalu. 

17.40 - ZVANIČNO: Desni bek Đino Peruci je prešao iz Boke Juniors u San Lorenco i potpisao ugovor do 2022. godine. San Lorenco je za 80 odsto ugovora platio 530.000 evra. 

17.33 - Sevilja vodi pregovore sa Korintijansom oko pozajmice levog beka Giljermea Arane, a Brazilca bi u Andaluziji mogao da zameni Brazilac. Sevilja je zainteresovana da dovede 21-godišnjeg levog beka Jaga Amarala Bordučija iz Internasionala. 

17.20 - Milanov prioritet je dovođenje Kšištofa Pjonteka, a posle toga sledi potera za krilom. Četvorica su kandidata: Želson Martins iz Atletika, Arno Danjuma Greneveld iz Briža, Janik Fereira Karasko iz kineskog Dalijana i Musa Đenepo iz belgijskog Standarda. 

17.14 - Portugalski defanzivac Ruben Vezo je još jedan od otpisanih igrača Valensije. Trener Marselino ne računa ozbiljno na njega u nastavku sezone i savetovao mu je da promeni sredinu. 

17.02 - BLIZU! Selta je dogovorila zanimljivo pojačanje za sledeće leto. Iz Tuluza kao slobodan igrač stiže levi bek švajcarske rewprezentacije Fransoa Mubanđe. Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa Tuluzom, a sa Seltom će potpisati ugovor na tri godine. 

16.51 - ZVANIČNO: Zagrebački Dinamo je promovisao srpskog napadača Komnena Andrića sa kojim je potpisao ugovor na pet godina. Opširnije OVDE

16.46 - Orelijan Čuameni iz Bordoa je novo čudo francuskog fudbala. Mladi vezista ima samo 18 godina, a već ga juri "pola Evrope". Došla je i prva zvanična ponuda na adresu Žirondinaca. Votford je ponudio 15.000.000 evra, ali Bordo ne želi da čuje za prodaju Čuamenija

16.31 - Uz Nikolu Kalinića, Želson Martin je igrač kojeg bi Atletiko najradije da se reši. Favorita za dovođenje brzonogog Portugalca je Monako. 

16.23 - Malo vesti iz regiona. Pukla je i transfer bomba u Makedoniji. Agim Ibraimi, nekada najbolji igrač Maribora, a potom i prvotimac Kaljarija i Astane je prešao u Rabotnički. 

16.19 - Dolaskom Ole Gunara Soslkjera se sve promenilo na Old Trafordu. Procevtali su igrači koji su se mučili kod Murinja, a jedan od njih je i Antoni Marsijal. Francuz je letos bio nadomak odlaska iz Junajteda, izgledalo je da će na kraju ove sezone sigurno otići, ali se sa Solskjerom sve okrenulo. Sada engleski mediji najvaljuju da će Marsijal produžiti ugovor sa Crvenim đavolima do 2024. godine. 

To je sve od Predraga Dučića u prvoj smeni sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

16.01 - Ekip javlja da je Šalke u poodmaklim pregovorima oko dovođenje Mbaje Nijanga iz Torina. Napadač je trenutno na pozajmici u Renu...

15.52 - Nabil Fekir o novom ugovoru i pozivu Čelsija:
"Pregovaramo oko novog ugovora, tačno je. Nigde  mi se ne žuri. Čelsi? Nisu me zvali".

15.40 - Miši Batšuaji jedna od glavnih tema ovog januara... Pre nekoliko dana delovalo je da je Monako najbliži, ali Everton ne odustaje. Navodno, Karamele spremaju mnogo bolju ponudu Čelsiju, tešku čak 40.000.000 evra.

15.37 - Poljak Karol Sviderski (21) trebalo je da dođe u Đenovu kao zamena za Pjonteka, ali PAOK ga je preoteo Italijanima u poslednji čas. Mladi špic koji je ove sezone postigao osam pogodaka u dresu Jagjelonije već je na pregledima u Solunu. Poljacima sleduje obeštećenje od oko 2.000.000 evra. Na njegovo mesto u bivšem klubu već je došao Stefan Šćepović.  

15.25 - Za ljubitelje brazilskog fudbala: Iskusni napadač Bruno Enrike (28) posle višenedeljne sapunice stiže iz Santosa u Flamengo za 5.500.000 evra.

15.14 - Štutgart nudi Pabla Mafea na pozajmicu. Doveo ga je letos iz Mančester Sitija za 9.000.000, ali Španac se nije snašao u Bundesligi. 

15.00 - Barseloni je dojadilo Rabioovo koketiranje sa pola Evrope. Zapravo svi ti silni zahtevi njegove majke Veronike. Mundo deportivo tvrdi da je Barsa poslala ultimatum igraču - da se odluči u toku naredne nedelje i stavi paraf na predugovor, ili sve što su prethodno dogovorili pada u vodu. 

14.49 - GOTOVO: Milan je konačno ugovorio transfer Tijaga Đaloa (18) iz lisabonskog Sportinga. Za talentovanog štopera bili su zainteresovani Lacio i oba Mančestera, ali su Rosoneri očito bili najbrži i najkonkretniji. Očekuje se da će Đalo u ponedeljak staviti paraf na dugoročni ugovor sa Milanom, pošto je Leonardo prihvatio i poslednji uslov Sportinga. A to je da se u ugovor ubaci klauzula po kome Italijani ne mogu da prodaju ili pozajme igrača Portu ili Benfiki. O ciframa za obeštećenje još nema podataka... 

14.40 - Ostrvski tabloidi javljaju da je Arsenal definitivno digao ruke od Hamesa Rodrigeza

14.31 - ZVANIČNO: Bivši fudbaler Barselone Isak Kuenka (27) novi je član japanskog kluba Sagan Tosu za koji igra Fernando Tores.  

14.23 - Glavna vest na Marki ovog pododneva je Eden Azar uz naslov: "Svakoga dana sve bliži Realu". Madridski list donosi informaciju da je Belgijanac po šesti put odbio Čelsi za produženje ugovora i da je rešen da pređe na Bernabeu, jer taj transfer vidi kao vrhunac svoje karijere. Posebno mu se dopada što ga Florentino Perez vidi kao lidera novog Reala. Marka još navodi da će Azar završiti sezonu u Čelsiju, a onda na leto, godinu dana pre isteka ugovora preći u Kraljevski klub. Podvlači se da Real ne želi rat sa Česlijem i da će biti spreman da u junu uplati na račun Plavaca 100.000.000 evra za slobodu krilnog napadača. U tekstu još stoji da je ta cifra praktično "sića", jer da Azaru ne ističe ugovor Čelsi bi zahtevao više od 200.000.000. 

14.07 - Pitanje je bilo samo hipotetičko, u jednom interjuu, a Marko Rojs je povisio ton:
"Ja? U Bajernu? Nikada! Nećete me videti u tom dresu. To mogu da vam obećam"

13.56 - Vezista Dižona, Alžirac Mehdi Abejd (26) koji je između 2011. i 2015. igrao za Njukasl, želja je Marsela Bijelse. Lids bi na leto mogao da ga dobije bez obeštećenja, pošto mu kroz šest meseci ističe ugovor...

13.48 - E, ovo je vrlo zanimljivo... Znali smo da postoje određeni uslovi koji treba da budu ispunjeni kako bi Čelsi morao da otkupi ugovor Gonzala Iguaina kada mu istekne pozajmica - sve pod uslovom da se konačno finišira dogovor sa Milanom o preusmeravanju - ali sada su Italijani objavili taksativno šta to mora da se dogodi. Zapravo, tu su tri opcije. Ukoliko jedna bude ispunjena Plavci će na kraju sezone morati da plate 36.000.000 evra Staroj dami za otkup ugovora.

Opcija 1: Čelsi mora da otkupi Iguaina ukoliko završi u TOP 3 u Premijer ligi i Pipita postigne barem jedan gol. 
Opcija 2: Plasman kluba nije bitan ukoliko Iguain postigne minimum 15 golova do kraja sezone.
Opcija 3: Čelsi osvaja Ligu Evrope i Iguain postiže bar pet takmičarskih golova u svim takmičenjima

Naravno, uslov svih uslova je da prvo Milan prosledi Argentinca u London. Razlog odugovlačenja jeste potvrda da je sa Pjontekom sve završeno. Italijani uveravaju da je sve to samo pitanje sata. 

13.33 - Srpski štoper Rade Dugalić (26) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kairatom, pošto je prethodno raskinuo sa Jenisejem... 

13.11 - Zanimljivu vest plasirao je Bild: Totenhem hoće Jonasa Hofmana (26) iz Borusije Menhengladbah! Menš se trudi da produži ugovor sa iskusnim vezistom (aktuelni mu ističe 2020), ali za sada nema konkretnih pomaka u tim razgovorima. Pevci bi da iskoriste situaciju i za male pare pokušaju da dovedu igrača koji iza sebe ima sjajnu polusezonu, zapravo najboilju u karijeri (šest golova i šest asistencija). Bildova pretpostavka je da bi Englezi mogli da ponude samo oko 12.000.000 evra, ali bi zato bi platu igrača podigli sa 1.800.000 na čak 6.000.000. Dovoljno da se Hofman ozbiljno zamisli i porazmisli...

12.50 - Marko Pjaca ostaje u Fjorentini. Nije tačno ni da se vraća u Juve, niti da ide u drugi klub na pozajicu, bio je izričit menadžer hrvatskog reprezentativca Marko Naletilić. Pjaca je prethodnih dana dovođen u vezu sa Đenovom i neki nemačkim klubovima. Očito da od toga neće biti ništa...

12.42 - Mada su italijanski mediji kao ključni dan u finalizaciji transfera Kšištofa Pjonteka naveli utorak, danas je takođe radno u Milanelu. Od podneva zasedaju Leonardo, Maldini i Gazidis. Tamošnji mediji navode da Ivan Gazidis dok je bio u Arsenalu nikada nije direktno učestvovao u pregovorima. Sada on sam insistira na tome..

12.33 - GOTOVO: Ešli Kol (38) stiže kod starog druga Lamparda u Derbi u ponedeljak! Imaće platu 15.000 funti nedeljno...

12.16 - Dragan Stojković Piksi doveo je novo pojačanje u svoj Guangdžou R&F. Danas je potpisao Serž Deble (29), krilo iz Mejžou Hake. On će na kaljenje u razvojni tim Guangdžoua, u Hongkong. 

12.12 - Neko je "pustio buvu", a mediji širom evrope preneli da je Benfika navodno odbila Liverpulovih 60.000.000 funti za Žoaa Feliksa (19)...

12.00 - Real Madrid traga za mladim defanzivcima. Glavna meta je već mesecima Eder Militao iz Porta, o tome smo više puta pisali, baš kao i da kao alternativa slovi Mario Ermoso iz Espanjola, međutim u Madridu razmišljaju i na duge staze. As ekskluzivno javlja da je skautima Florentina Pereza za oko zapao 20-godišnji Rumun Andrej Florin iz drugog tima Viljareala. Momak je član najtalentovanije generacije rumunskih fudbalera još od one Hadžijeve i sa mladom repreznetacijom izborio je plasman na EP u Italiji, pritom bio jedan od najvažnijih šrafova u ekipi. Procene su da Rumuni nisu imali boljeg desnog beka još od Dana Petreskua, a Real će pokušati da ga angažuje pre prvenstva u Italiji jer se očekuje da mu značajno skoči cena. 

I mali kviz: sećate li se još nekog Rumuna u Real Madridu uz Georgija Hadžija? 

11.43 - Nije mogla lepša rođendanska čestitka da stigne Dejanu Georgijeviću ovog 19. januara od sazananja da je pred povratkom u Partizan. Nekadašnji napadač crno-belih, koji nikad nije dobio šansu u prvom timu, figurira kao realna, pristupačna i po svemu sudeći ostvariva opcija za jačanje konkurencije u špicu crno-belih, javlja naš Aleksandar Joksić. Opširnije OVDE

11.39 - Juče je na tržištu aktiva bila Crvena zvezda, danas Partizan... Iz Afrike, preko Norveške, do Srbije - tom rutom kretao se Musa Ndžai, prvi zimski novajlija Partizana, a ovog januara mogao bi da mu se pridruži i Tokmak Nguen. Crno-beli su ga ne samo pikirali, već bi, prema određenim informacijama, krilni vezista danas trebalo da se pojavi u Beogradu na završnim pregovorima. Opširnije OVDE

11.34 - Za Miloša Vulića 200.000 evra, za prvog strelca Superlige Aleksu Vukanovića još 350.000. Crvena zvezda je odlučila da kapitalce zimskog prelaznog roka „upeca“ u Kruševcu. Sve što su prikazali u Lazarevog gradu ukazuje da bi bivši tandem Napretka morao da pokaže koliko može i u Zvezdinom dresu. Međutim i Vulića i Vukanovića u Ljutice Bogdana sačekaće neka nova dimenzija. Biće mnogo više pritiska i još više konkurencije za mesto u timu. Njihove mogućnosti i šta će konkretno doneti crveno-belima ANALIZIRAO JE MILORAD KOSANOVIĆ

11.25 - Votford ponudio 6.000.000 funti za Kim Min Džea (22) iz korejskog kluba Čonbuk. 

11.19 - Komnen Andrić i Dinamo: Opširnije čitajte OVDE, uz nedavni intrevju koji smo uradili sa jednim od retkih Srba u hrvatskoj ligi... 

11.14 - Juče levi bek (Robertson), danas desni - Trent Aleksander Arnold! Liverpul se obezbedio kada su bočni defanzivci u pitanju. Novi ugovori i za jednog i za drugog do 2024. godine. Redsi su tek objavili vest da je Aleksander Arnold parafirao, očekujemo da će kolege iz Engleske uskoro "iščačkati" neke detalje...

11.02 - Zanimljiv fudbalski put Stefana Čolovića: Preko Zvezde, Atletikо Madrida, Partizana i Slane bare do Standada iz Liježa. Opširnije OVDE

10.59 - Može se reći da je propao i poslednji pokušaj Barselone u napadu na Frenkija de Jonga. Kako piše Mundo deportivo, najviše rukovodstvo katalonskog kluba, predsednik Đozep Marija Bartomeu, glavni operativac Pep Segura, tehnički sekretar Erik Abidal i njegov zamenik Ramon Planes u četvrtak su imali satanak u Amsterdamu sa menadžerom igrača Alijem Dursonom, tokom kojeg su pokušali da preispitaju odluku igrača da potpiše za Pari Sen Žermen, ali čini se da nisu uspeli u tome. Opširnije čitajte OVDE

10.55 - Srpski napadač Komnen Andrić danas se priključuje pripremama zagrebačkog Dinama. Uskoro opširnije...

10.49 – Zanimljiva vest stiže iz komšiluka: Pjetro Pelegri, mladi napadač kog je Monako prošle zime platio 21.000.000 evra, mogao bi na pozajmicu splitski Hajduk?! Tokom dana očekujemo neke detaljnije informacije...

10.37 Mario Baloteli iselio se iz iznajmljene kuće u Nici i traži novu u Marselju. Taj transfer je neizbežan ovog januara... Očekuje se da tokom narednih dana Nica sporazumno raskine ugovor sa italijanskim napadačem (ističe za šest meseci), te da onda Balo kao slobodan agent potpiše za Olimpik.

10.32 – Mladi vezista Liona Tangi Ndombele meta je mnogih velikih klubova. Najčešće se pominjao Mančester Siti... Novost iz Francuske glasi da je Juve zakazao sastanak sa agentom ovog momka za narednu nedelju. Stara dama će samo opipati puls, ne planira aktivnosti u ovom pravcu pre leta.  

10.29 NOVO OKO PJONTEKA: Kao što smo već pisali, u transfer Poljaka biće uključeni Alen Halilović i Andrea Bertolaći. I dok se očekuje da Hrvat prihvati uslove koje mu nudi Đenova, sa Bertolačijem će ići nešto teže, javlja Di Marcio. Podsećamo, nastavak razgovora i finiširanje transfera zakazano je za utorak...

10.23 – Milan je vrlo aktivan ovog januara na pijaci, pa ne možemo bez Rosonera ni ovog jutra. Dok se posao oko transfera Kšištofa Pjonteka polako privodi kraju, Leonardo i Maldini okreću se novim metama. Jedna od ideja za vezni red je Amadu Dijavara (21) iz Napolija. Milan je ponudio pozajmicu s opcijom otkupa, De Laurentis navodo glatko odbio, jer pristaje samo da momentalni otkup i to ne ispod 30.000.000 evra. Podsetimo, sedmostruki šampion Evrope traga i za krilima. Janik Karasko je jedna od prvih meta...

10.14Kalum Vilson nije opcija za Vest Hem, odnosno kao zamena za Arnautovića. To je potvrdio i Manuel Pelegrini:
„On je veoma dobar napadač, ceni ga, ali glasine da ga želimo nisu tačne“.

10.11 – Mnogi ovog januara žele Maruana Felainija... Milanu, Portu i Guangdžou Evergrandeu pridružio se i Monako, javlja RMC jutros. Tjeri Anri navodno je kontaktirao Mančester Junajted i pitao za pozajmicu do kraja sezone. Na Old Trafordu su ranije istakli cenu za otkup koja iznosi 17.000.000 evra. Solskjerov stav i dalje nije poznat...

10.06 – I još jedan nastavak priče od sinoć – Kalum Hadson Odoi i Bajern. Miror je prvi objavio da su Bavarci spremili jaču ponudu od Čelsija 97.000 evra naspram Čelsijevih 80.000 za mladog asa, što jutros potvrđuje i Bild. Nemci čak pišu da je Bajern spreman da za tinejdžera Plavca izdvoji čitavih 5.000.000 evra na godišnjem nivou, a to je i više od 97.000 evra nedeljno. Kakav rat za dečaka od 18 godina koji još ljudski nije ni zakoračio u seniorske vode...

09.54 – Krećemo od Vest Hema koji je u žiži zbog najavljenog astronomskog transfera Marka Arnautovića u Kinu. Sinoć smo preneli ekskluzivu jednog navijačkog sajta Torina da se Čekićari spremaju da s jakom ponudom udare na Andreu Belotijanaravno od novca što će zaraditi prodajom Arnautovića – što potvrđuje i uvek dobro obavešteni Di Marcio. S tim što se navodi kako Bikovi sigurno ne bi pristali na cifru manju od 60.000.000 evra. Pretpostavka je da će prva ponuda Engleza iznositi 50.000.000...

Dobar dan, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport. Dobro došli u novi celodnevni blog posvećen dešavanjima na transfer tržištu. Manje od dve nedelje ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace, zato iz dana u dan očekujemo sve više konkretnih akcija. Pre nego krenemo, pročitajte OVDE šta se juče dešavalo, uz podsećanje da sve vesti  sa transfer pijace možete pronaći na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019. U komentarima imate mogućnost da pitate ukoliko vas zanimaju aktivnosti određenog kluba. Pokušaćemo da vam damo adekvatne odgovore...


tagovi

Transferi uživoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara