TRANSFERI (22. jul): Barsa sve bliža Vilijanu, Pjanić je najtraženiji igrač u Evropi, bomba iz Evertona, Milan krenuo po Iguaina...

Vreme čitanja: 16min | ned. 22.07.18. | 20:14

Ispratite dešavanja sa transfer pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Roma je dogovorila tranfer švedskog golmana Robina Olsena. Opširnije OVDE
PSŽ je ponudio Juventusu Rabioa i novac za Pjanića. Opširnije OVDE
Zvezdin pik je Argentinac iz Šahtjora. Opširnije
OVDE
Alireza Jahanbakš najskuplji igrač AZ Alkmara! Opširnije OVDE
Boateng otpao, Bonući sve bliži Pari Sen Žermenu. Opširnije
OVDE
Dortmund spremio 20.000.000 evra za Vitsela. Opširnije OVDE
Mateo Kovačić definitivno napušta Real. Opširnije OVDE
"Sebični" Murinjo ima plan za Marsijala. Opširnije
OVDE

Izabrane vesti

Poštovani čitaoci to bi bilo sve za danas, laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

22.53 - Srpski vezista Nemanja Gudelj je želja Filipa Kokua pošto ga je Kanavaro precrtao u Kini. Opširnije OVDE

22.07 - Dva velika pojačanja u Stouku! Džejms Meklin iz VBA je i zvanično potvrđen, a Tom Ins je doputovao na lekarske preglede i sutra će biti potvrđen kao novi igrač Potersa. Ukupno su koštali 15.000.000 funti. Opširnije OVDE

21.58 - ODBIJENO! Njukasl je odbio ponudu VBA za Dvajta Gejla što povećava šanse da u što skorije vreme proda Aleksandra Mitrovića u Fulam. 

21.45 - Benfika je dogovorila transfer brazilskog veziste Gabrijela Piresa iz Leganesa za 10.000.000 evra! on se pominjao i kao velika želja Betisa što znači da rastu šanse da nemanju Radoju vidimo u zeleno-belom dresu kluba iz Sevilje. 

21.34 - Andreas Pereira ostaje u Mančester Junajtedu! Posle sjajne sezone na pozajmici u Valensiji, Murinjo je rešio da zadrži brazilskog vezistu. 

21.23 - GOTOVO! Najnovija vest iz Italije: Roma je dogovorila transfer Robina Olsena! Uskoro opširnije... 

21.13 - ZVANIČNO: Johan Đuru je potpisao za SPAL! Došao je na jednpogodišnju pozajmicu iz Antalije. 

21.06 - GOTOVO! Ateltiko Madrid je za 7.000.000 evra dogovorio transfer Seltinog defanzivca Džonija Kastra. I odmah će ga proslediti na jednogodišnju pozajmicu u Vulverhempton. Zašto? To nije poznato... 

20.52 - Roma je označila Robina Olsena kao glavnog kandidata da zameni Alisona, ali pregovori oko golmana švedske reprezentacije ne idu lako. Kopenhagen je spustio zahteve sa 18.000.000 na 16.000.000 evra, ali to je i dalje skupo. Roma nudi 10.000.000 evra. 

20.43 - Monpelje je ponudio Tuluzu 5.000.000 evra za napadača Endija Delora koji je u Tuluz došao pre godinu i po iz Meksika za milion više. 

20.32 - Srpski vezista Ivan Radovanović iz Kjeva je velika želja Kaljarija. Podsetimo da su Sardi pre mesec dana iz Kjeva već doveli Lukasa Kastra

20.24 - Napoli je prdao Žoržinja, ali to će verovatno biti to što se tiče odlazaka bitnih igrača. Iako se mnogi nadaju Napolijevom štoperu Kulibaliju, klub sa San Paola je počeo sa Senegalcem i njegovim menadžerom Ramadanijem pregovore oko produžetka saradnje. 

20.13 - Braim Dijaz, jedan od najtalentovanijih fudbalera Mančester Sitija se najverovatnije seli u Đironu na pozajmicu. 

20.01 - Francuski Eurosport javlja da je Pari Sen Žermen poslao zvaničnu ponudu Milanu u visini od 35.000.000 evra za Leonarda Bonućija

19.53 - BOMBA! Novi Milanov direktor Leonardo je počeo pregovore sa Juventusovim direktorom Marotom oko kupovine Gonzala Iguaina! Uskoro opširnije... 

19.41 - Dvojica srpskih fudbalera su napustili Astanu! Članovi kazahstanskog šampiona više nisu Đorđe Despotović i Marko Stanojević. Opširnije OVDE

19.36 - Verder iz Bremena želi Davija Klasena!  Nekadapnji kapiten Ajaksa je letos došao u Everton kao veliko pojačanje, ali je potpuno razočarao i sada ne znaju šta da rade sa njim. Platili su ga 27.000.000 evra, a sada im Verder nudi između 13.000.000 i 15.000.000 evra za njega. 

19.25 - Kilijan Azar, najmlađi brat mnogo poznatijeg Edena je izazvao pažnju na društvenim mrežama pošto je pozitivno komentarisao fotomonatžu na kojoj je as Čelsija u dresu Real Madrida. Polako se doliva ulje na vatru u jednoj od najvećih priča ovog prelaznog roka... 

19.18 - Selta traži od Sevilje 5.000.000 evra za štopera Serđija Gomeza, igrač želi u Sevilju, ali klub iz Andaluzije ne planira ponudi toliko. Znaju da Gomezu ističe ugovor narednog leta i pokušavaju da ga dobiju za siću. Međutim, mogli bi da ostanu praznih šaka jer Gomeza hoće i Fulam.  

19.10 - Paragvajskom štoperu Gustavu Gomezu je propao dogovoren transfer u Boku Juniors, Milanu nije potreban i sada je najblići prelasku u Kljari na pozajmiuc. 

18.59 - Stouk je doveo zamenu za Džerdana Šaćirija. Uskoro opširnije... 

18.51 - Barselona je poslala i četvrtu ponudu Čelsiju za Vilijana! Opširnije OVDE

18.40 - Čelsi je ponudio Juventusu brazilskog defanzivca Davida Luiza, ali Bjankoneri i ne pomišljaju na tu opciju iako traže štopera. 

18.33 - Anhel Di Marija je na Instagramu demantovao da želi da napusti Pari Sen Žermen uprkos interesovanju Čelsija i Intera. 

18.25 - Pepe Reina prvi put kao igrač Milana... Klubovi u kojima je igrao tokom karijere ukupno imaju 22 titule prvaka Evrope! 

18.17 - Valensija je i definitivno dogovorila kupovine Kevina Gameira iz Atletika i Kristijana Pićinija iz Sportinga za 25.000.000 evra. Opširnije o prelaznom roku Valensije i zašto se tome raduju u Betisu, čitajte OVDE.

18.04 - Napoli i Parma su se dogovorili! Amato Ćićareti se seli u Parmu na novu pozajmicu. Njega je Napoli kupio u toku prošle sezone od Beneventa i prosledio ga na pozajmicu u Parmu u drugom delu sezone. Ostavio je dobar utisak, u napoliju je konkurencija žestoka tako da će pozajmica biti nastavljena. 

17.51 - Ozbiljno je oko Entonija Marsijala! Francuski napadač je želja Čelsija, Bajerna i Borusije Dortmund! Opširnije OVDE.

17.43 - Izgleda da Benfika i Lacio mogu da zaborave na pozajmicu Renata Sančesa. Novi Bajernov trener Niko Kovač je poručio da će Portugalac kod njega imati zavidnu minutažu. Ili je ovo samo strategija da Bajern ubrza zainteresovane klubove i reši se Renata pod što povoljnijim uslovima? Ali kada vidite kako je Kovač oživeo neke karijere u Ajntrahtu, možda "Zlatni dečak" opet proigra... 

17.31 - GOTOVO! Valensija je postigla dogovor sa Atletikom oko kupovine Kevina Gameira! Uskoro opširnije... 

17.20 - Arsenal je spremio novi ugovor sa Aleksa Ivobija iako mu aktuelni ističe 2020. godine. Tobdćije nude Nigerijcu značajno povećanje plate kako bi ga na duži vremenski rok blindirale u severnom Londonu. 

17.07 - Očigledno da ćemo gledati rat Pari Sen Žermena i Mančester Sitija za Miralema Pjanića. Poznata je i visina Gvardioline ponude - 8.000.000 evra po sezoni. U Juventusu zarađuje 4.500.000 evra godišnje... 

16.51 - BOMBA! Everton dovodi najskuplje pojačanje u istoriji! Brazilski ofanzivac Ričarlison iz Votforda će u narednih 24 sata kompletirati 50.000.000 funti težak transfer iz Votforda. Opširnije OVDE

16.35 - ZVANIČNO: Nekada velika nada Benfike, holandski napadač Ola Džon je novi igrač portugalskog prvoligaša Vitorije Gimaraeš. 

16.24 - Iskusni kolumbijski štoper Kristijan Zapata ima poziv da se vrati u Udineze u kojem je igrao od 2005. do 2011. godine. Alternativne opcije su De Majo iz Bolonje i Bergstrom kojem je istekao ugovor sa Rubinom iz Kazanja. 

16.12 - Jan Zomer je jedan od golmana kojima je u poslednje vreme skočio rejting. Švajcarac iz Menhengladbaha se pominje kao moguće rešenje za rezervnog golmana Barselone, ali i z Asenal. Podsetimo da je Emeri doveo Bernda Lena, a da ima Čeha i Ospinu?! Izgleda da Emeri planira potpunu golmansku čistku... 

16.01 - Nastavlja se Interova vrteška u potrazi za centralnim veznim. Dembele je skoro pa nemoguća misija, pominju se Vidal iz Bajerna i Barela iz Kaljarija, ali izgleda da je prvi favorit Leandro Paredes iz Zenita koji je jedva čeka da napusti Rusiju. 

15.53 - Mladi Manuel Lokateli nalazi se na izlaznim vratima Milana. Od ranije se zna da ga traži Sasuolo, a sada se pojavio i Kaljari. A pre samo godinu i po dana ovaj momak je bio označen kao svetla budućnost Rosonera.

15.45 - Vraćamo se malo na Juventus. Italijanski Premijum Sport navodi da je Pari Sen Žermen spremio zanimljivu ponudu za Juventus koja glasi – vi nama Miralema Pjanića, a mi vama Adrijena Rabioa i 30.000.000 evra. Ipak, pitanje je kako će na to da reaguje Rabio jer je već dogovorio lične uslove sa Barselonom.

15.38 - I ponovo smo kod Aurelija de Laurentisa. Dotakao se predsednik Napolija mnogih tema vezanih za transfere, a ako vas njegov intervju detaljnije zanima, pročitajte OVDE.

15.30 - Ni Napoli, ni Milan, već Njukasl! Milan Badelj najbliži je tome da karijeru nastavi u Premijer ligi, tvrdi Dejli Miror. Navodno Rafa Benitez izuzetno ceni kvalitete hrvatskog reprezentativca.

15.15 - ZVANIČNO: Iranski napadač Reza Gučaneđad novi je igrač kiparskog APOEL-a. On je stigao kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Herenvenom. U poslednje dve godine je za taj tim odigrao 75 mečeva i dao 32 gola. Inače, ova vest mogla bi da znači i da je APOEL odustao od Uroša Đurđevića.

15.08 - Prema nezvaničnim informacijama, Inter je navodno spreman da ponudi Anhelu di Mariji godišnju platu od 11.000.000 evra, uz obeštećenje od 46.000.000 evropskih novčanica. Ipak, do dogovora sa Pari Sen Žermenom nije još došlo, jer je i Čelsi počeo da se raspituje.

14.54 - Milan se navodno vraća u igru za Gonzala Iguaina, pošto Čelsi još nije završio posao. Pritom, Karim Benzema je sada korak dalje od Rosonera, a novi direktor Milana, Leonardo, ceni kvalitet popularnog Pipite. Ipak, Rosoneri prvo moraju da prodaju Nikolu Kalinića, verovatno i Leonarda Bonućija kako bi sakupili novac i mogli da krenu u napad.

14.38 - ZVANIČNO: Sampdorija ima novog golmana – ugovor je potpisao Rafael Kabral. On je u klub iz Đenove došao kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Napolijem. Ima 32 godine, a karijeru je počeo u Santosu.

14.30 - Propao je transfer brazilskog defanzivca Sidneja. On se vratio iz Krasnodara u La Korunju neobavljena posla. Klubovi su još pre dva dana postigli dogovor, ali Sidnej i njegov menadžer nisu pronašli zajednički jezik sa ljudima iz uprave ruskog premijerligaša.  

14.19 - ZAVRŠENO: Stiven Džerard je doveo pojačanje iz Liverpula. U Glazgov Rendžers na jednogodišnju pozajmicu došao je Rajan Kent. On ima 21 godinu i igra na poziciji napadača.

14.14 - Ono što smo najavili. Crvena zvezda ima realnu opciju da dovede Gustava Blanka Leščuka iz Šahtjora. Sve bi trebalo da bude poznato brzo. Opširnije OVDE

14.09 - Evo novih detalja o dolasku Karima Benzeme u Milan. Tačnije, zašto ovaj transfer “visi”. Jedan od Benzeminih agenata se zaista dogovorio sa sportskim direktorom Masimom Mirabelijem, Benzema je pristao na platu od 9.000.000 evra. U međuvremenu je stigao Leonardo ka novi direktor Milana i stvar će morati da krene ispočetka. Tačnije, pitanje je da li sada postoji volja za to.

14.03 - Čelnici povratnika u Premijer ligu, Vulverhemptona ozbiljno razmišljaju o Adami Traoreu iz Midlzbroa. On ima fiksnu otkupnu klauzulu od 20.000.000 evra, a to je cifra koju su Vulvsi spremni da investiraju.

13.56 - Preokret u situaciji sa Džekom Grilišom. U Aston Vilu će ući ozbiljan dolaskom milijardera iz Egipta, a to znači da najbolji igrač neće tako lako otići. Opširnije OVDE

13.52 - Uskoro jedna zanimljiva informacija iz Crvene zvezde. Ostanite uz nas...

13.40 - Još malo Aurelio de Laurentis. Gazda Napolija i dalje uporno tvrdi da ne postoje nikakve šanse da se vrati Edinson Kavani.
“Dragi navijači, prestani da vičete – Kavani, Kavani, Kavani! Postoje i drugi igrači koji su dobri poput Kavanija”, rekao je De Laurentis gostujući na napuljskom Kis Kis radiju.

13.28 - Kao što je i bilo najavljeno, Gžegož Krihovjak će narednih godinu dana igrati u Lokomotivi, a ponedeljak će doputovati u Moskvu i obaviti lekarske preglede.

13.15 - Kevin Gameiro sve je bliži prelasku u Valensiju, a Superdeporte kao potvrdu toga navodi činjenicu da ga Dijego Simone nije uvrstio na spisak putnika Atletika iz Madrida koji u ponedeljak ide na azijsku turneju.

12.57 - Mario Baloteli je korak bliže dolasku u Olimpik iz Marselja, prenosi francuski portal Le10Sport. Gotovo mesec dana traje saga sa Nicom, ali konačno bi mogla se završi jer su dva kluba značajno približila stavove. Možda čak do večeras transfer bude finalizovan.

12.49 - Izgleda da se opet podgreva priča o dolasku Domagoja Vide u Liverpul. Ako je verovati turskom dnevniku Milijet, Bešiktaš je već odbio ponudu Vest Hema od 25.000.000 evra, jer navodno u Istanbulu stiže delegacija Crvenih sa ponudom od 30.000.000 evropskih novčanica. Sve ovo deluje pomalo “nategnuto”, ali hajde da sačekamo.

12.40 - DOGOVORENO: Alireza Jahanbakš karijeru će nastaviti u Brajtonu, a ruke trljajaju i u njegovom dosadašnjem klubu AZ Alkmaru jer će zaraditi 24.000.000 evra. Iranski fudbaler tako će postati najskuplji igrač u istoriji Brajtona, a istovremeno je to i najveći transfer AZ Alkmara. Opširnije OVDE

12.35 - Aktivirao se i Žoze Murinjo na transfer pijaci. List Indipendent tvrdi da je ozbiljan u anmeri da dovede Harija Megvajera iz Lestera i navodno je spreman da ponudi skoro 73.000.000 evra za reprezentativca Engleske.

12.28 - Dejli Miror donosi eksluzivu: Džon Teri definitivno je odlučio da okači kopačke o klin. Iskusnom 37-godišnjem defanzivcu je istekao ugovor sa Aston Vilom, na stolu ima ponude nekoliko drugih klubova, ali je rešio da ode u penziju.

12.20 - Predsednik Liona Žan Mišel Ola ponovo je pričao o mogućnosti da Nabil Fekir napusti taj klub.
“Nabil je prvak sveta, Lionac, mi igramo Ligu šampiona. Bila bi šteta da ga ne zadržimo. Verujem su šanse da ostane 90 posto. Ako do kraja jula ne napusti klub, onda sigurno ostaje ove sezone“, kazao je Ola za L’Ekip.

12.17 - Sve se više novca troši u Italiji ovog leta. Tako je i klub poput SPAL-a spreman da se “otvori“ i ponudi Napoliju 10.000.000 evra za vezistu Alberta Grasija koji je već igrao tu prošle sezone na pozajmici i ostavio veoma dobar utisak.

12.14 - Nenad Tomović ostaje u Italiji, ali bi mogao bajkovite pejzaže Toskane da zameni severom „čizme“ i preseli se u Torino. Valter Macari traži pojačanje za odbranu Granate. Prva ideja je Đanmarko Ferari iz Sasuola, ali taj klub traži čak 12.000.000 evra, pa bi Tomović došao kao neka vrsta „lou kost“ varijante jer ga je matični klub Fjorentina već slao na pozajmice. Opširnije OVDE

12.07 - Bajern ipak nastavlja pregovore sa Vankuverom oko talentovanog Alfonsa Dejvisa, navodi poznati nemački novinar Kristijan Falk. Kanadski klub je snizio zahteve i sada traži 12.000.000 evra za obeštećenje i još 6.000.000 na ime bonusa za 17-godišnjeg krilnog fudbalera.

11.58 - Na trenutak se vraćamo u srpski fudbal. Milan Smiljanić zvanično će se u ponedeljak vratiti u Partizan kada će održati konferenciju za novinare na stadionu u Humskoj.

11.55 - Jedan od glavnih prioriteta Barselone u ovom prelaznom roku je mladi Holanđanin iz Ajaksa Frenki de Jong. O mogućnosti da 21-godišnji vezista uskoro stigne na Nou Kamp više čitajte OVDE

11.51 - Možda je Aurelio de Laurentis ipak dobar glumac, koliko je i uspešan filmski producent. Nekoliko medija u Italiji tvrdi da ipak postoji šansa da se Edinson Kavani vrati u Napoli. Urugvajac je navodno spreman da razgovara o tome, samo će morati da pristane na manju platu od ove u PSŽ-u koja iznosi 12.000.000 evra. A francuski šampion spreman je da ga proda za 55.000.000 evra.

11.41 - Evo jedne vesti i za navijače Čelsija koju donosi San. Naime, pojavilo se novo ime golmana na spisku Plavaca. Radi se o Džordanu Pikfordu, reprezentativcu Engleske i članu Evertona. Pitanje je koliko je ovo realno s obzirom da je tek prošlog leta došao na Gudison.

11.35 - Vicešampion sveta stiže u Kaljari. Klub sa Sardinije ponudio je Rijeci sumu od 6.000.000 evra za vezistu Filipa Bradarića. Ovaj momak je na Mundijalu u Rusiji odigrao jedan meč za Hrvatsku i to protiv Islanda kada je u 65. minutu zamenio Luku Modrića.

11.27 - Bivši trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović sve je bliži dogovoru sa Levskim iz Sofije. Potpisaće ugovor na godinu plus godinu, javili su bugarski mediji.

11.25 - Mladi srpski golman Boris Radunović je trebalo na pregovore sa Salernitanom, gde je prošle sezone proveo na pozajmici, ali je ta opcija propala. Ipak, članu Atalante nisu sve lađe potonule, sada ga traži Kremoneze. Opširnije OVDE

11.18 - Nastavlja se licitacija ko bi mogao da bude novi levi bek Juventusa, ako ode Aleks Sandro. Korijere delo Sport navodi da je to Huan Bernat iz Bajerna, jer definitivno dolazak Marsela iz Reala deluje kao nemoguća misija u ovom trenutku.

11.13 - Golman Mančester Sitija Džo Hart kaže da ne želi više da ide na pozajmice, već da bi bilo najbolje da ga klub proda. Prethodnih dana pominjao sa Čelsi koji će verovatno ostati bez Tiboa Kurtoe.
“Imam iskustvo, igrao sam na najvišem nivou dugi niz godina. Hoću da budem važan igrač, a to može da se desi samo ako neki klub otkupi moj ugovor“, jasan je Hart.

11.12 - Barselona je, tvrdi El Mundo Deportivo, prihvatila ponudu za Lukasa Dinja u visini od 24.500.000 evra, a ostaje da se vidi da li je francuski fudbaler voljan da se preseli na Gudison park.

11.10 - Uroš Đurđević mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres. Ali ne, ne radi se ovaj put o povratku u beogradski Partizan, već o istanbulskom Bešiktašu koji traži još jednog špica. Ipak, valja uzeti sa rezervom ovu informaciju, budući da su je objavili grčki lokalni mediji.

11.08 - Lacio ima ideju i ona se zove Andre Širle. List Il Tempo navodi da je Širle u Borusiji imao platu od 4.500.000 evra, a da je Lacio spreman da mu ponudi oko 3.000.000 evropskih novčanica godišnje. Dortmundski Milioneri potvrdili su da je Širli "bivši", a prva moguća destinacija koja se pominjala bio je londonski Kristal Palas. 

11.06 - Iz Barselone u Sivas. To je sudbina Daglasa Pereire dos Santosa koji ide na jednogodišnju pozajmicu u turski klub. Katalonski dnevnik Sport podseća da njemu sledećeg leta ističe ugovor sa Barselonom. Ovaj momak je i prošle sezone bio na pozajmici u Benfici za koju je odigrao sedam mečeva.

11.05 - Polako, ali sigurno dobijamo transfer sagu o Miralemu Pjaniću. Italijanski novinar Alfredo Pedula sada tvrdi da će Juventus pristati da proda ovog fudbalera ali za 100.000.000 evra i da je u ovom trenutku na pol poziciji za potpis Mančester Siti.

11.03 - Pregovori o prelasku Želsona Martinsa iz Sportinga u Atletiko Madrid su stopirani. Novi predsednik Lavova Souza Sintra kaže da je situacija postala neprijatna. On pokušava da ga zadrži u klubu, a Atletiko nudi 15.000.000 obeštećenja plus 10.000.000 evra na ime bonusa.

11.01 - Milan će najverovatnije da raskine ugovor sa nekadašnjim reprezentativcem Italije Rikardom Montolivom. On ima još godinu dana ugovora sa Rosonerima, ali dobiće od kluba čiste papire. Kao moguće nove destinacije pominju se Bolonja i nemački Verder.

10.59 - Renato Sančes mogao bi da se vrati u Benfiku, tvrdi dobro obaveštena A Bola. Naravno, ne bi ga Orlovi otkupili od minhenskog kluba, već bi došao na jednogodišnju pozajmicu. Podsetimo, Bajern ga je 2016. doveo iz Benfike za 35.000.000 evra.

10.57 - Pisali smo juče o tome da Borusija Dortmund želi da dovede Aksela Vitsela iz Kina, a nova informacija je da je nemački klub spreman da ponudi kineskom Tjanđinu oko 20.000.000 evra. Opširnije OVDE

10.50 - Pojedini argentinski mediji javili su da je Boka Juniors u potrazi za golmanom i da joj je ponuđen reprezentativac Meksika Giljermo Očoa. On ima još godinu dana ugovora sa belgijskim Standardom i ostaje da se vidi da li Boka može finansijski da “izgura” ovaj transfer.

10.48 - Idemo sada ponovo malo do Engleske. Toksport tvrdi da se napadač Vest Hema Marko Arnautović našao na radaru Rome I njenog agilnog sportskog direktora Monćija. Austrijski reprezentativac prošle sezone dao je 11 golova u Premijer ligi.

10.45 - Brazilac Malkom je pred vratima Rome, ali iz italija stižu informacije da posao sa Bordoom još nije završen. Gazeta delo Sport tvrdi da je problem što Roma, kako to Italijani najviše vole, hoće da razvuče plaćanje na što više rata, a Bordo bi da dobije najveći deo obeštećenja unapred. Radi se o sumi od 35.000.000 evra.

10.40 - Prelazni rok će ovog leta u Engleskoj trajati do 9. avgusta, što znači da klubovi iz Premijer lige, moraju da ubrzaju stvari kako bi što spremniji dočekali početak najveće lige na svetu. Opširnije OVDE

10.35 - Šime Vrsaljko definitivno želi u Inter, tvrdi italijanska Gazeta Sportiva. Nerazuri već neko vreme pokušavaju da odobrovolje Atletiko Madrid za ovaj transfer, Hrvat je navodno tražio upravi da mu omogući povratak u Italiji. Problem je što Atletiko hoće odmah da ga proda, a Inter bi prvo jednogodišnju pozajmicu.

10.30Antoni Marsijal je nezadovoljan u Mančester Junajtedu, ali trener Žoze Murinjo ima svoj „sebični“ plan kada je u pitanju Francuz i letnji prelazni rok. Opširnije OVDE

10.25 - Ante Rebić ipak neće u Bajern, tvrdi Eurosport. Naime, iako je navodno bio blizu potpisa sa minhenskim velikanom u transferu vrednom 40.000.000 evra, Rebiću je spustio rampu trener Niko Kovač jer je navodno obećao da neće dovoditi igrače iz svog bivšeg kluba Ajntrahta. Istovremeno, to znači da je i Fjorentina, koja ga je prošle sezone prodala frankfurtskom klubu, ostala bez zarade od 20.000.000 evra, jer imaju pravo na 50 posto od njegovog sledećeg transfera.

10.20 - Nekada najskuplju fudbaler ruske Premijer lige, Portugalac Dani vratio se u Maritimo, klub u kojem je počeo karijeru. Opširnije OVDE

10.10 - Madridska Marka navodi da su Mateo Kovačić i trener Reala Đulen Lopetegi imali tet-a-tet sastanak u trening kampu Valdebebas. Kovačić je samo ponovio šta je imao, odnosno da želi da napusti Real. Opširnije OVDE

10.00 - Krećemo od Pari Sen Žermena. Francuski L’Ekip piše da je Džerom Boateng ispao iz kombinacije zbog prevelikih potraživanje što igrača, što minhenskog kluba. A to znači da je Leonardo Bonući opet vrlo, vrlo aktuelan. Opširnije OVDE

Dobro jutro čitaoci MOZZART Sporta! Krećemo sa još jednim dnevnim blogom posvećenim dešavanjima iz prelaznog roka. Ali pre toga, podsetite se OVDE šta je bilo juče na fudbalskoj pijaci, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2018". Kao i prethodnih dana možete da nam šaljete i pitanja u komentarima, a mi ćemo se truditi da na najzanimljivije i odgovorimo.


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara