"Miloš Jojić"
"Miloš Jojić"

Tržište ne mari za krizu rezultata: Jojić na meti Rome i Milana

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.12.14. | 16:32

Mediji na Apeninima pišu da su italijanski velikani spremni da Borusiji ponude oko četiri miliona evra

Miloš JojićPočetak sezone iz košmara za Borusiju Dortmund, ali rezultatska posrtanja ne mogu tek tako da izbrišu sve ono dobro što su izabranici Jirgena Klopa radili u proteklom periodu. Pedantni skauti velikih klubova dobro pamte. Pamte i briljantan start Miloša Jojića na Vestfalenu, a primećuju i da 22-godišnji vezista ni ove sezone nije u prvom planu Milionera. Udica je bačena – italijanski mediji pišu da bi srpski reprezentativac stoga mogao da napusti Rursku oblast i preseli se na Apenine.

Tačnije u Milan ili u Romu, koji su prema izveštajima sa Čizme spremni da za Jojića izdvoje oko četiri miliona evra.

Izabrane vesti

Poslednjih nedelja Jojić kod Klopa dobija šansu na kašičicu, iako su povrede odvojile od terena i Nurija Šahina i Ilkaja Gindogana. Nemački mediji navode da će Jojićeva sudbina zavisiti upravo od budućnosti Gindogana čiji ugovor sa Borusijom ističe 2016, pa bi sledećeg leta trebalo da se zna da li će produžiti boravak na Vestfalenu ili će spakovati kofere.

Podsetimo, Borusija je Jojića platila dva miliona evra, pa bi i "skromna" ponuda Rome i Milana značila profit u dortmundskoj kasi. Rupu u budžetu moga bi da zakrpi i transfer Marsela Šmelcera, koji je navodno na meti Milana i Napolija.

Klop se pita.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaItalijaMilanMiloš JojićNemackaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara