U Kazahstanu je sve podređeno Astani

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 10:33

Četvorostruki šampion igra mečeve unapred, jer će sigurno biti šampion, a raspored se poklapa sa kvalifikacijama za Ligu šampiona

Sve je u Kazahstanu podređeno Astani... Pa i raspored odigravanja utakmica! O čemu je reč? Ne postoji ni najmanja sumnja da će četvorostruki uzastopni šampion odbraniti titulu i izjednačiti se sa Irtišem i Aktobeom po broju osvojenih prvenstvenih trofeja, što će mu poput prethodnih sezona obezbediti kvalifikacije za Ligu šampiona. Kako bi odmorniji dočekali kontinentalne izazove, fudbaleri Astane već su odigrali utakmicu poslednjeg, 22. kola, a danas će završiti i 19.

Izabranici Grigorija Babajana putuju na noge Akžajiku, koji je prošle godine kroz baraž preživeo u eliti i koji je samo 2010. otkinuo bod današnjem protivniku. Astana je dobila preostalih 11 dvoboja, od čega protekla tri bez primljenog gola.

Izabrane vesti

Podsetimo, sredinom aprila Astana je ispala iz kupa, pa joj preostaje da bes iskali na protivnicima u tamošnjoj Premijer ligi. Znajte i da ekipa iz glavnog grada nije preterano efikasna. Preciznije, osim Irtiša, koji je demoliran na svom terenu (1:6), momci u plavo-žutoj opremi najčešće su postizali od jednog do tri pogotka. Čista dvojka je fiks dana, tip 2-2 za trunku hrabrije, dok bi kombinaciju 2&2-3 vredelo probati. Kvote je primamljiva.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:00 4241 KAZ 1 Akzhayik - Astana pk 2-2 1,55
Ukupna kvota1,55

Foto: Action Images


tagovi

AstanaKazahstan 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara