Očajni: Galjardini, Ranokija i Kandreva
Očajni: Galjardini, Ranokija i Kandreva

Udri po Interu: Kandreva - precenjen, Valero - da vredi ostao bi u Realu, Ranokija - patetika! Što je došao Lisandro Lopez?

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.18. | 10:52

Pričali su da će dovestiVidala i Di Mariju, a onda...

Tu su samo Mauro Ikardi i Samir Handanović svetska klasa. Ostali iz Interovog tima toliko su loši da je pitanje da li nekog od njih želi bilo koji, makar i prosečni, klub Serije A na osnovu onoga kako su igrali u poslednjih mesec dana.

Serija loših rezultata i pad sa drugog na čak peto mesto na tabeli poklopili se, između ostalog, sa povredom argentinskog napadača, mada je i on imao praznog hoda s početka 2018. A čak i kad bi davao golove odbrana je toliko klecava da ostavlja slovenačkog čuvara mreže na milost i nemilost napadačima rivala. Koliko god dobar bio, ne može ni on sve da pohvata.

Izabrane vesti

Zato i vise Nerazuri u trci za Ligu šampiona.
Očekivao sam da se ovo desi. Početkom sezone, kad su ih svi hvalili, trebalo je samo gledati njihove utakmice da biste shvatili kako su, zapravo, pobeđivali. Neprestano je Handanović progašavan igračem utakmice, imao je po deset odbrana za 90 minuta. Kad živite od sreće i ona vam kad-tad okrene leđa evo šta se dogodi“, nezadovoljan je Mauro Beluđi, nekadašnji reprezentativac Italije (32 puta) i član Intera početkom 70-ih godina prošlog veka.

Učestvovao je na dva Mundijala, osvojio jedan Skudeto, naoružao se iskustvom, pa je ua Tutomerkato pozvan da govori o aktuelnom timu Lučana Spaletija. Direktno, bez uvijana.
„Antonio Kadreva je precenjen. Da je Borha Valero toliko dobar Real Madrid bi ga zadržao. Smučilo mi se sve. Ako imate samo tri dobra igrača u ekipi nećete stići daleko. Ivan Perišić igra dobro samo ako mu se igra fudbal tog dana. Milan Škrinijar je obično siguran, ali je u subotu, protiv Đenove, bio katastrofa. Patim dok gledam Andreu Ranokiju. Patetično je videti da mu ce ceo stadion smeje kad dodirne loptu. Kako da igra u takvim okolnositma. I da vas pitam: zašto je uopšte došao Lisandro Lopez? Nažalost, Interov dres ne pripada Ranokiji, kao i nekim njegovim kolegama. S druge strane, u subotu sam svedočio sjajnom meču Dijega Laksalta, on je bio u planu da se dovede, ali...“

Beluđi je nezadovoljan i poslovima u poslednja dva prelazna roka, načinom na koji je tim selektiran.
Pričali su da će da kupe Artura Vidala i Anhela di Mariju, a doveli su Matijasa Vesina i Borhu Valera. Razumem finansijski fer-plej, ali podsećam da su velike novce trošili na kupovinu Đofrioja Kondgobije, Gabigola, Žoao Marija... Kompanija Suning ima pravo da kaže: Dali smo vam novac, a vi ga tako trošite“, razočaran je Mauro Beluđi.

Inter će šansu da se vrati na pobednički kolosek imati u nedelju protiv fenjeraša Beneventa, a kvota na keca u Kladionici MOZZART je 1,22.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AIvan PerišićAndrea RanokijaAntonio KandrevaBorha Valero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara