Vanja izabrao novi klub, red je na Sergeja

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 10:17

Malđi Milinković Savć se seli na pozajmicu iz Torina

Dok planeta bruji o Sergeju Milinkoviću Saviću i nagađa gde će najtraženiji srpski fudbaler nastaviti karijeru, njegov mlađi brat je izgleda odabrao novi klub.

Srpski golman Vanja Milinković Savić će naredne sezone braniti za SPAL kao pozajnljen igrač Torina, javljaju italijanski mediji.

Izabrane vesti

Vanja se prošlog leta priključio prvom timu Torina, ali je uglavnom bio rezerva jer je na golu bio nedodirljivi Salvatore Sirigu. Vanja je branio u kup mečevima, a u Seriji A je debitovao u finišu sezone protiv Bolonje.

S obzirom da Sirigu ostaje u Torinu i da mu nije uspeo transfer u Napoli, Milinković Saviću se nije ostajalo da još jednu sezonu provede na klupi. Imao je nekoliko ponuda iz Serije B, ali i iz elitnog ranga italijanskog fudbala. Parma i SPAL su pokazali najviše interesovanja, a izgleda da je klub iz Ferare bio najuporniji.

Lokalni mediji javljaju da je SPAL dogovorio dolazak Milinković Savića na pozajmicu i da će se on boriti sa iskusnim Gomisom za mesto startera. Pored njega, SPAL pokušava da završi i transfer Joana Đurua iz Antalije.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Vanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara