Vazura izračunao: Ostali smo bez 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.11.19. | 09:13

Promena uprave ne može da se dogodi, tvrdi direktor Partizana

Za uprave klubova sve u fudbalu je igra brojki. I kada Partizan doživi šok u Hagu protiv Alkmara, pa od 2:0 ostane na samo 2:2 i time bude eliminisan iz Lige Evrope, to se gleda velikim delom kroz prizmu finansija. Mogli su crno-beli lepo da zarade od potencijalnog proleća na međunarodnoj sceni, ali sada su ostali i bez toga.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura već je iskalkulisao i koliko su crno-beli ostali „kratki“ remijem u Alkmaru.
Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje", rekao je Vazura za Žurnal.

Izabrane vesti

Ipak, žal za finansijskom injekcijom je jači od svih...
Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera... Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere“.

Vazura je istakao da ne postoji šansa da se ponovi u klubu scenario kao iz 2015. godine, nakon šokantnog ispadanja od Augzburga, kada je i uprava kluba promenjena.
Da li Partizan igra loše? Tako nešto ne može da se dogodi, tad je to bio plod nefudbalskih stvari. Smešna priča! Partizan je ove jeseni igrao vrhunski fudbal i sa završetkom ovog dela sezone na pragu je najvećeg transfera u istoriji. Imamo veliko „bravo“ od navijača, dobio sam stotine poruka da nastavimo ovako da radimo i da će rezultat doći“, istakao je Miloš Vazura.

Za Partizan Liga Evrope jeste izgubljena, ali nije završena, ostala je još utakmica sa Astanom u Beogradu, koja i te kako ima šta da donese crno-belima.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara