""
""

VBA bacio mamac - 17.000.000 za Fulamovog kapitena

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.01.18. | 17:36

Može li tim iz Londona da odoli?

Pokušaće Alan Pardju da oporavi VBA i vrati ga u zlatnu sredinu Premijer lige, a kako bi taj cilj ostvario, odlučio je da ove zime pazari kreativnog vezistu koji bi razigrao uspavanu ofanzivnu liniju. A prva meta na listi želja je Fulamov kapiten - Tom Karni

Izabrane vesti

Naime, VBA je već stupio u kontakt sa čelnicima Fulama i započeo pregovore za škotskog vezistu, koga ceni na 17.000.000 evra. Što je zvanično i predstavljeno čelnicima londonskog kluba. Doduše, VBA je pokušao prvo sa 14.000.000 evra, ali je ponuda automatski bila odbijena. Sada su se Fulamove glavešine našle na slatkim mukama.

S jedne strane je uvek aktivna ambicija da se tim vrati u Premijer ligu, dok je novac koji se nudi za Karnija ipak nešto novo na Krejven Kotidžu i sada su se strasti uzburkale. Ne treba zaboraviti, opet, ni da je Fulam letos odbio gotovo 24.000.000 evra za Karnija, jer su se tada kovali veliki planovi za povratak u elitu. Dosadašnji rezultati, ipak, nisu ispratili očekivanja. 

Ako pitate Slavišu Jokanovića, Karni definitivno ne bi bio na prodaju, pošto je Škot viđen kao integralni deo Fulamove postave. Opet, Fulamu je preko potreban rasan golgeter koji bi rešio postojeći problem u završnici, a novac od Karnija bi svakako bio odmah investiran u kupovinu rasne devetke.

Karni se trenutno oporavlja od povrede kolena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipEngleskaEvropaFulamPremijer ligaVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara