""
""

Veleobrt - 19 minuta pre kraja prelaznog roka: Lazar Marković u Anderlehtu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.18. | 23:42

Prosto neverovatno

Ceo dan se čekao potpis Aleksandra Mitrovića, na kraju je Anderleht dobio - Lazara Markovića! Kao grom iz vedra neba, umesto jednog srpskog reprezentativca drugi, umesto klasične devetke - brzonogo krilo.

Kako je to toga došlo tek ćemo saznati, ali to i nije najbitnije. Najbitnije je da je - zvanično! Ovaj put neće biti nikakvih preokreta u poslednji čas. Anderleht je potvrdio: Lazar Marković je novi igrač šampiona Belgije!

Izabrane vesti

Naravno, nije u pitanju otkup ugovora, već pozajmica do kraja sezone, a trenutno se ne zna ni da li je Anderleht zadržao opciju da otkupi Markovićev ugovor. Doduše, čak i da jeste pitanje je da li on ima te pare.

Ostrvski mediji ranije danas su pisali da je Svonsi umalo dogovorio dolazak popularnog Markeca za 15.000.000 funti. Doduše, od toga nije bilo ništa. 

Bilo kako, prvi utisak je da je Marković izabrao idealan klub da vaskrsne karijeru u polusezoni pred Mundijal. Pitajte samo Aleksandra Mitrovića, Uroša Spajića, Ivana Obradovića, Filipa Đuričića... Izuzev Luke Milivojevića, koji tamo jeste napravio prve korake u inostranoj karijeri, ali se Brisela i ne seća po najboljem, Srbi su tradicionalno dobro prolazili u Anderlehtu.

Nadamo se da će i Marković u Briselu pronaći fudbalsku sreću.

Bienvenue Lazar Markovic!

Welkom Lazar Markovic!

Welcome Lazar Markovic!

#RSCA #COYM #WelcomeMarkovic pic.twitter.com/FJekr9Ya3V

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) January 31, 2018

tagovi

Župiler Pro ligaPremijer ligaLiverpulLazar MarkovićEvropaEngleskaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara