""
""

Venger hoće anonimnog tinejdžera od 23.000.000 evra?! Kao i Everton, Sevilja, Monako...

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.17. | 11:22

Momak je eksplodirao za samo jednu polusezonu

Ko će biti prvo pojačanje Arsenala ovog leta? Možda Sander Berge od 23.000.000 evra!

Izabrane vesti

Ako vas buni ime ovog momka, dovoljno je reći Arsen Venger! Menadžer Arsenala Arsenal nije doveo nijedno pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka, a pijacu bi mogao kupovinom talentovanog Norvežanina koji je je anonimus za širu fudbalsku javnost u Evropi. Od Vengera takve stvari ne bi trebalo da čude, poznat je kao trener koji voli mlade i neafirmisane igrače. I ne libi se ni da plati za njih...

Ipak, 23.000.000 evra za 19-godišnjeg Norvežanina bi zaista bilo previše, čak i za Vengerove standarde. 

Berge igra na poziciji zadnjeg veznog, a na toim mestu je gužva u Arsenalu. venger ima Granita Džaku koji je kupljen pre godinu dana za velik pare, Mohameda Elnenija koji je došao nešto ranije i Fransou Kokelana koji je do sada bio standardan. Ipak, izgleda da Venger nije zadovoljan Kokelanom i Elnenijem pa zato želi da pojača konkurenciju.

Berge je u Genk došao pre samo šest meseci za 2.000.000 evra i posle samo jedne odlične polusezone uspeo da impresionira Vengera koji ga je pratio i ranije dok je Berge igrao u domovini za Valerengu. Iako ima samo 19 godina, već je upisao i tri meča za A reprezentaciju Norveške. Prošlog leta ga je želeo i Everton, ali je igrač izabrao mirniji put i rešio da krči put u karijeri preko Belgije.

Everton je i dalje u igri, a u konkurenciji za njegov potpis su još Monako i Sevilja, tvrde ostrvski mediji. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalBelgijaEngleskaEvertonEvropaGenkMonakoPremijer ligaŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara