Voždovac “objavio“: Vlada Ivić novi trener Makabija, odveo i Miloša Veselinovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 12:53

Mladi stručnjak prihvatio ponudu da radi u stručnom štabu bivšeg trenera PAOK-a

Dve muve jednim udarcem!

Voždovac je preduhitrio Makabi i objavio da njegov dosadašnji trener Miloš Veselinović napušta klub kako bi prešao u redove izraelskog velikana, a to praktično znači da je Vlada Ivić novi trener tima iz Tel Aviva.

Izabrane vesti

Bivši šef struke grčkog PAOK-a poslednjih dana dovodio se se u vezu sa Makabijem, čak je bilo reči da je odbio Partizan zbog ugovora u Izraelu. Potvrda nije stigla iz redova njegovog novog kluba, ali jeste sa krova tržnog centra na Voždovcu. 
"Dobio sam ponudu da radim u stručnom štabu Vlade Ivića u Makabiju iz Izraela, koju sam prihvatio. Odluka nije bila nimalo laka, jer boravak u Voždovcu je bio za mene zaista fenomenalno iskustvo. Imao sam čast i zadovoljstvo da radim sa sjajnim momcima i igračima. Zahvaljujem klubu što mi je dozvolio da odem pre isteka ugovora, na šansi koju mi je pružio u ovoj sezoni i podršci koja je bila bezrezervna tokom čitavog perioda. Žao mi je što smo naš plan sproveli samo delimično, ali siguran sam da će klub nastaviti sa dobrim rezultatima, transferima i uspesima kao i prethodnih sezona, jer radi i posluje planski i sistematski. Želim svima puno sreće u daljem radu i još bolji učinak u narednom periodu", kazao je Veselinović u svom oproštajnom obraćanju. 

Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera imaće zadatak da u tandemu sa Ivićem vrati titulu u  Makabijeve vitrine posle četiri sušne sezone.

Foto: Action Images, MN Press 


tagovi

Vladimir IvićMiloš VeselinovićMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara