"Gajić, Antonov, golman Milinković Savić i Jovanović"
"Gajić, Antonov, golman Milinković Savić i Jovanović"

Zakazane dve provere Srbije pred EP

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 14:54

Selektora još nema...

Gajić, Antonov, golman Milinković Savić i JovanovićUgovorene su dve provere mlade reprezentacije Srbije pred početak Prvenstva Evrope u Poljskoj. Orlići će 24. marta u španskoj Marbelji odmeriti snage sa Švedskom (aktuelni prvak), dok je za 28. marta na programu duel sa Slovačkom (mesto odigravanja biće naknadno određeno).

Kako je navedeno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, kontrolne mečeve ugovorio je stručni sektor FSS, na čelu sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem, kome asistiraju njegov zamenik Perica Ognjenović i koordinator mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela.

Izabrane vesti

Podsetimo, posle rastanka sa Tomislavom Sivićem, Orlići nemaju selektora, pa je imenovanje stručnjaka koji će voditi jednu od najtalentovanijih generacija našeg fudbala u poslednjoj deceniji prioritetan zadatak.

Srbija će na EP u Poljskoj (16-30.jun) za rivale u grupi imati Portugaliju (17. jun), Makedoniju (20. jun) i Španiju (23. jun).

(FOTO: MN Press)


tagovi

EP za maldeEvropaEvropsko prvenstvo za mlade - U21međunarodni fudbalMlada reprezentacijamlada reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara