""
""

Zar je neko mislio da će stvarno odustati? Novi Pazar nastavlja takmičenje u Prvoj ligi Srbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 10:55

„Ovo je čast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo klub, da ostanemo u ligi i postavimo jak temelj”, rekao je novi predsednik UO Tarik Imamović

Sve opcije su bile u igri nakon raspuštanja kompletnog Upravnog odbora fudbalskog kluba Novi Pazar pred kraj prošle godine, ali se čini da su sivi oblaci ipak razišli iznad stadiona kraj Jošanice.

Izabrane vesti

Skupština kluba sinoć je jednoglasno izabrala Tarika Imamovića za novog predsednika Upravnog odbora, a zvanino je odlučeno i da ekipa nastavi takmičenje u Prvoj ligi Srbije, prenosi Žurnal.

Za potpredsednike su imenovani Asim Prenča i licencirani menadžer UEFA Dejan Bašić, a u novi Upravni odbor kooptirano je još 14 članova.
„Ovo je čast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo klub, da ostanemo u ligi i postavimo jak temelj. Pravićemo strategiju oslanjajući se igrački na našu bazu, koju treba da stvaramo. Neophodna je dobra saradnja sa školama fudbala, koje bi nam ustupile igrače, uz zajednički interes”, rekao je Imamović, a prenosi Žurnal.

Početak priprema ekipe Marjana Živkovića zakazan je za sutra od 14.00 na Gradskom stadionu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Novi PazarPrva liga SrbijeSrbijaTarik Imamović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara