Žoao Feliks propušta derbi sa Realom

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.01.20. | 15:32

Portugalski špic van stroja

Loše vesti za Dijega Simeonea za utakmicu na stadionu “Santjago Bernabeu”. Argentinski stručnjak neće moći da računa na Žoao Feliksa u okršaju protiv Real Madrida, pošto je portugalski napadač povređen.

Feliks nije trenirao u utorak, a ni u sredu, tako da je van sastava za subotnje gostovanje lideru La Likge. Atletiko je izdao medicinski izveštaj u kome je naznačeno da Žoao ima povredu mišića desne noge, mada ništa drugo nije precizirano. U izveštaju se tvrdi da je igrač Atletika povređen u meču protiv Leganesa. Ne čini se da je to ozbiljna povreda, ali nema mnogo vremena do subote i zato se čini nemogućim da bi mogao na teren protiv Reala.

Izabrane vesti

Simeone je postavljao taktiku u utorak sa Anhelom Koreom, Vitolom, Tomasom Lemarom i Alvarom Moratom u napadu. To jest, sa onim što ima, pošto nema mnogo opcija. Pored Feliksa, argentinski stručnjak neće moći da računa ni na povređenog Dijega Kostu, Hose Marija Himeneza i Santijaga Arijasa koji su takođe povređeni.

Sve ovo može da značiti da će Ivan Šaponjić biti na klupi Atletika za derbi. Ako bude potrebe, možda ga vidimo i na terenu.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara