""
""

Zvezda čisti višak u napadu: Zlatni Orlić odigrao 10 minuta, a sad se seli u Radnički

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 21:46

Odgovorni u Ljutice Bogdana proteklih dana su činili sve da finiširaju dovođenje golgetera Radničkog, a deo kompletnog paketa biće bivši fudbaler subotičkog Spartaka

Rastanak Crvene zvezde i Stefana Ilića posle samo jedne polusezone, odnosno svega 10 odigranih minuta u dresu srpskog šampiona. Zlatni srpski Orlić biće deo transfera golgetera Nišlija Milana Pavkova na stadion Rajko Mitić, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Odgovorni u Ljutice Bogdana proteklih dana su činili sve da finiširaju dovođenje golgetera Radničkog, a deo kompletnog paketa biće bivši fudbaler subotičkog Spartaka, kome se takođe predviđa svetla budućnost.

Na najvećem srpskom stadionu u Pavkovu vide pravog "target mena" u prolećnom delu sezone, nekoga prema kome će ići distribucija lopti, a potom i sama realizacija.

Nekadašnji igrač Vojvodine je ove sezone odigrao 20 utakmica u dresu Radničkog, postigao je pet golova i zabeležio tri asistencije.

Intenzivno se radi i na pronalaženju kluba Petru Orlandiću, za kojeg se očekuje do kraja prelaznog roka napusti Crvenu zvezdu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan IlićSrbijaMilan PavkovFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara