"Aleksandar Pešić na EP za mlade 2015. u Češkoj"
"Aleksandar Pešić na EP za mlade 2015. u Češkoj"

Zvezda hoće da se osigura ako ode Boaći: Prva opcija Aleksandar Pešić, druga napadač iz Kameruna

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.17. | 08:30

Prioritet kluba sa Marakane je, ipak, zadržati centarfora iz Gane

Aleksandar Pešić na EP za mlade 2015. u ČeškojKo je nekad bio u Šerifu - ovog leta dolazi na Marakanu. To su već učinili krilni vezista Rikardinjo i štoper Vujadin Savić, a njihovim stopama bi vrlo lako mogao i Aleksandar Pešić. Povremeni reprezentativac Srbije, koji je pre četiri sezone igrao za prvaka Moldavije, figurira kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Prema pisanju Sportskog žurnala, crveno-beli su počeli razgovore sa Pešićem i traže način kako da ga angažuju. Isti list navodi da eventualni dolazak fudbalera Tuluza zavisi, pre svega, od toga hoće li u Ljutice Bogdana 1a ostati Ričmond Boaći. Centarfor iz Gane, koji je proletos eksplodirao na superligaškim terenima (16 golova), od pre nekoliko dana trenira sa ekipom Vladana Milojevića na Zlatiboru, postoje naznake da će saradnja biti utanačena i samo se čeka dolazak njegovog menadžera Ivice Pavlovića iz Italije. Obe strane su više nego zainteresovane za saradnju, međutim...

Izabrane vesti

Ne bude li dogovora, Crvena zvezda će se opredeliti za Pešića, koji je pre desetak dana dovođen u vezu s Partizanom, čak je potvrdio da njegov otac pregovara sa čelnicima srpskog šampiona, ali je od tog trenutka priča utihnula i njegov status je neizvestan. Jedino se zna da su mu ostale još dve godine ugovora sa Tuluzom i da posle skromne minutaže u italijanskoj Atalanti (pozajmica) traži sredinu u kojoj bi imao kontinuitet igara.

Žurnal navodi da postoji i druga opcija za špica ukoliko ne bude dogovora sa Ričmondom Boaćijem. U pitanju je Žan Pjer Nsame, 24-godišnji napadač Serveta. Minule sezone je u Drugoj ligi Švajcarske dao 23 gola i upisao pet asistencija i tako se preporučio boljim klubovima od Serveta.

Snažni Kamerunac (188 cm, 85 kg) je prethodno igrao u Francuskoj, za Amijen i Anže. On je samo rezervna opcija. Utisak je i iza Aleksandara Pešića. Prioritet je Ričmond Boaći.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar PešićFK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara