""
""

Zvezda kupuje vezistu za 80.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 08:53

Talentovani plejmejker dolazi na Marakanu

Prelazni rok je odavno završen, sa pojačanjima za prvi deo sezone je gotovo, ali u Crvenoj zvezdi rade na jačanju redova za budućnost.

Izabrane vesti

Kako MOZZART Sport saznaje, novi član Zvezde će uskoro postati talentovani vezista Veljko Nikolić. Momak rođen 1999. godine dolazi iz OFK Beograda koji će na ime obeštećenja od crveno-belih inkasirati 80.000 evra i trebalo bi da bude tek jedan od nekolicine talentovanih Romantičara koji će se u skorije vreme preseliti u omladinski pogon Crvene zvezde.

Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veziste i karakterišu ga odlične plejmejkerske sposobnosti. Prošao je dobro poznatu omladinsku školu OFK Beograda pod palicom Dževada Prekazija i profilisao se kao jedan od najtalentovanijih igrača u generaciji. Ove sezone je već debitovao i za seniorski tim u Prvoj ligi Srbije i krenuo je stopama braće Račić koji su se kao omladinci preselili sa Karaburme na Marakanu.

Mladi vezista je bio standardan član kadetske reprezentacije, učestvovao je na EP u Bakuu, a trenutno je član U17 selekcije Srbije. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Veljko NikolićSuperligaSrbijaPrva liga SrbijeOFK BeogradFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara