Zvezdin spisak inostranih želja: Tu je i Španac iz PAOK-a! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.05.18. | 17:27

Na Marakani se užurbano traži zamena za Le Taleka

Postoji mišljenje koje nije daleko od istine. Crvena zvezda sme da pogreši kada je u pitanju odabir novog veziste i špica, ali bi morala da pogodi centar mete kada je u pitanju naslednik francuskog štopera Damijana Le Taleka.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će srpski šampion pokušati da pronađe centralnog beka sa srpskim pasošem, ali na Marakani postoji spisak internacionalaca koji bi mogli da predstavljaju velika pojačanja.

Izabrane vesti

Jedan od štopera koji se nalazi u sveskama sportskog sektora kluba sa Marakane je i španskidefanzivac iz redova solunskog PAOK-a Horhe Anhel Krespo. Nekadašnji član Kordobe i standardni mladi reprezentativac Španije ugovorom je vezan sa klub sa Tumba stadiona do leta naredne godine. To praktično znači da bi crveno-beli morali za 31-godišnjeg igrača da plate obeštećenje. Klubu iz Soluna ovo je poslednja prilika da nešto zaradi na prodaji Krespa, ali...

Ako se odluče da je Krespo taj rukovodstvo Crvene zvezde će morati da zadovolj i finanijske apeteite igrača koji je u mladosti mnogo obećavao. Bio je standardan u svim mlađim selekcijama Španije, zatim je pet sezona bio član Sevilje, ali je igrački prodisao u Kordobi. Imao je i epizodu u Aston Vili, međutim nije se izborio za značajnu minutažu. Morao je na novo dokazivanje u redove PAOK-a,

Ove sezone je bio standardan. Na 23 utakmice postigao je dva gola. Na dosputpnim video snimcima vidi se da je reč o hitrom defanzivcu. A takvi su potrebni Crvenoj zvezdi.

 


tagovi

Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara