Zapravo ne čeka ih baš Kristijano Ronaldo, već neimenovana surogat majka iz SAD koju je on odabrao, tvrdi tabloid San
1489312775613.JPG
"Dva Kristijana i Georgina"

U malu porodica Dos Santoš situiranu u elitnom delu Madrida uskoro stižu prinove. Kristijano i Kristijano žunior dobijaju "pojačanje" u vidu blizanaca koje nosi surogat majka iz SAD, tvrdi engleski tabloid San.

A ako je verovati ovim novinama, bebe samo što nisu stigle na svet, nakon čega će ubrzo biti prebačene u dom najboljeg fudbalera sveta gde će brigu o njima preuzeti on i njegov majka Doloreš. Naravno, pojačani armijom posluge.

Ronaldo, koji je trenutno u vezi sa modelom Georginom Rodriges, navodno je za sada već sedmogodišnjeg Kristijana mlađeg platio surogat majci preko 10 miliona evra. Šef napada Real Madrida je veoma vezan za svog za sada jedinog naslednika kojeg prosto obožava. Ljubav prema deci mu očigledno prija, tako da je odlučio da proširi svoju malu porodicu za još dva člana.

Ova vest, naravno ako je tačna, ponovo podstiče abere oko seksualnog opredenjenja Portugalca jer nije jasno (ako je potpuno zdrav) zašto ne bi nekoj od mnogih modela koje "šeta" sam napravio naslednike bez pomoći medicine. Onako kako priroda nalaže.

(foto: Action Images)

Najnovije vesti×