Kada čuveni centarfor stane iz kamere, desi se nešto baš, baš dobro (FOTO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Džon Kerju je nakon završetka karijere 2012. odlučio da se oporoba u glumi, modelingu, ali i umetničkoj fotografiji, u kojoj, čini nam se briljira
14878608487599.jpg
"U društvu Breda Pita"

Sećate li se Džona Kerjua (prezime mu se zapravo čita Karev, ali je ovaj pogrešan, anglikasni oblik ostao u nas), snažnog i visokog centrafora Norveške, Rozenborga, Valensije, Rome, Bešiktaša, Liona, Aston Vile i Vest Hema?

Ako niste prespavali minulih 15 godina onda sigurno znate za njega.

Po mnogima precenjen fudbaler koji je ipak odigrao čak 91 utakmicu pod državnim stegom.

Norveški as je okačio kopačke o klin sa 33 godine 2012. i od tada je uspeo da napravi respektabilne čak tri paralelne karijere.

Omiljena mu je umetnički fotograf, potom sledi gluma, a na kraju je modeling.

Druga pasija mu je, za sada donela najviše uspeha pošto je čak glumio u dva horora, jednom Norveškom - "Mrtva zima", a drugom Kanadskom - "Crni mraz".

Zahvaljujući glumi upoznao je i dosta holivudskih superzvezda kao što su Bred Pit ili Eva Mendez, a sa sve popularnijom Mišel Rodrigez je postao blizak prijatelj.

Sve je to lepo, ali redakcija Mozzart sporta ipak veruje da mu je svetla budućnost iza, a ne ispred oka kamere. Objašnjenje Vam, verujemo nije potrebno, jer njegovi modeli i fotografije zaista predstavljaju umetnost u pravom smislu te reči. Hranu za dušu.

(foto: instagram.com/john_carew)

Najnovije vesti×