Kažu - grudi su joj prevelike, ne može u ring! Svega ima na ovom ludom svetu... testtesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttesttest

/ Izvor: mozzartsport.com
Australijanki Sev Filipu nije dozvoljeno da bude ring-devojka zbog čega je spremna da ide na sud. Podržimo je!
1499863099717.jpg
"Sev Filipu"

Jedan od glavnih "ukrasa" modernog, pre svega profesionalnog boksa su devojke koje nose brojeve rundi, tzv. "ring card girls". One su uglavnom mlade, lepe, atraktivne i veoma slobodno obučene. Pravi odmor za oči i dušu između dva pesničenja.

Međutim, preterana, posve lažna "politička korektnost", moda koja je zahvatila ceo zapadni svet, uplivala je i u "plemenitu veštinu". te je tako jedna lepa, mlada i nadasve atsaktivna Australijanka ostala bez posla.

Priča kaže da je Sev Filipu izgubila "tezgu" zato što su joj grudi prevelike! Naravno, besna lepotica, čije grudi pritom jesu velike, ali nikako prevelike (ako tako nešto uopšte i postoji) preti tužbom, jer ipak živi u zemlji gde se prava radnika brane. Pa čak i onih sa povelikim grudima.

Mi Sev želimo da dobije na sudu te budale koje su mogle tako nešto da odluče i da nastavi da ukrašava ringove po celoj planeti! A ako joj ne daju, neka svrati do Srbije, ovde devojke sa njenim "problemom" žive kao sav normalan svet. Često i bolje.

(foto: instagram.com/sevphilippou)

1
Uslovi objave komentara
×