Naročito kada je u pitanju američka fudbalerka Šija Norton
14963328911730.jpg
"Luda Šija i njena prsata navijačica"

Amerikanci najbolje znaju da se najbolje prodaje lepota i seksualnost. Zato je uostalom i izmišljena Liga u donjem vešu američkog fudbala.

I te sportistkinje ne samo da su seksi, već su i zaista atlete. Kao i u svakoj ligi i u LFL-u postoji nekoliko zvezda, a jedna od njih je Šija Norton. Ona ne samo da je jedna od najboljih hvatačica u ligi, nego su i njene proslave tač-dauna već legendarne.

Nedavno, u okviru sedmog kola definitvno je ušla u legendu. Da ne bismo nepotrebno objašnjavali šta se dogodilo, predlažemo vam da uživate naredni 30-ak sekundi, jer ovo je sport i ovo je seksi. Kako i treba da bude. Da se slavi lepo, ljubav, mladost i umeće.

Naši sportski poslenici bi mogli mnogo da nauče od Amerikanaca, jer dokle vodi ovakvo stanje na tribinama!? Umesto da narod uživa u ovakvim i još luđim i lepšim prizorima, kod nas kada dođeš na stadion ili uđeš u halu osećaš se kao da si na velikom odmoru u zatvoru. Jer ako se nekom, od "navijača" ne dopadneš iz bilo kod razloga slede ti batine, a može da se dogodi nešto još gore. A dok je tako, dok delikventi i primitivci budu vladali sada već avetinjski praznim tribinama, tamo neće biti ni finih, normalnih ljudi, dobre dece, a pre svih lepih žena. Ljudi koji dolaze iz ljubavi, a ne mržnje.

Razmislite o tome dok po ko zna koji put uživate u ovom videu.

(foto: Youtube printscreen & Instagram.com/sheanorton14)

0
Uslovi objave komentara
×