kladionica

vest

3

Šta je to na terenu - gušter ili zmaj?! (VIDEO)

23.03.2017 09:57 | mozzartsport.com

Velika iguana napravila pometnju prekinuvši meč u Majamiju između Tomija Hasa i Jiržija Veselog

Veličina slova A A A

Iguana veličine poveće mačke napravila je pravi dar-mar tokom meča prvog kola mastersa u Majamiju između Tomija Hasa i Jiržija Veselog.

Pri rezultatu 3:3  susret je mora da bude prekinut pošto se gušter popeo na semafor na samom terenu, zauzevši najbolje moguće mesto za uživanje u čarima belog sporta. Ali to nije onaj naš gušterčić, zelembać koji klisne u jazbinu čim ga pogledate, več ozbiljan životinja od sigurno 10-ak, 15 kilograma. Samouverena i očigledno neustrašiva.  A sa takvim stvorenjima nema zezanja.

Ljudi su tamo očigleno navikli na takav prizor, pa je sudija čak nameravao da nastavi meč, ali je Čeh Veseli odbio dok mu ogromna iguana diše za vratom.  Na svu sreću, našao se stručnjak za uklanjanje reptila koji je brzo sredio stvar, iako je gušter prethodno odradio "pobednički krug" po terenu, uz veliko navijanje i podršku sa tribina, ali i sa terena gde su oba igrača umirala od smeha.

Iskusni 38-godišnji Has je čak iskoristio priliku napravivši jedan selfi sa nezvanim gostom, ali sa pristojne distance. Za uspomenu i dugo sećanje, pošto mu je to možda poslednji meč na mastersu Majamiju, kako je sam naglasio nakon poraza od Veselija.

 

A post shared by tommy haas (@tommyhaasofficial) on

(foto: shutterstock.com, instagram)

poslednji komentari3
Ja

| 29.03.2017 23:26

Nismo navikli, ali nije lose za promenu. :D

prikaži sve

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka