vest

0

Grad Smederevo dobio novi MOZZART!

30.04.2015 15:50 |

Nekom lopta, nekom dres, a nekome i sat...

Veličina slova A A A

Kompanija MOZZART je proteklog petka priredila uzbudljivo druženje za sve ljubitelje sporta, sportskog klađenja, igara na sreću, automata i ruleta u Smederevu. Povod za to bilo je otvaranje novog MOZZARTOVOG uplatno-isplatnog mesta u Carigradskoj ulici br. 4 u prigradskom naselju Radinac.
Novi lokal u svojoj ponudi pored sportskog klađenja sadrži i MOZZART bar sa širokom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka, a veliki broj televizora na kojima igrači u svakom momentu mogu da prate najuzbudljivije aktuelne sportske događaje i MOZZARTOV teletekst učiniće da se osećate kao kod kuće. Za sve ljubitelje dobre zabave zastupljeni su aparati za igre na sreću i rulet.
Svim ljubiteljima druženja i zabave koji su se odlučili da 24. aprila od 18 časova posete novootvoreni lokal poslužen je roštilj i piće na račun kuće.
Detalj sa druženjaU okviru promocije koja je trajala puna tri sata igrači su imali priliku da učestvuju u više zanimljivih igara, a MOZZRTOVE atraktivne hostese su podelile mnoštvo poklona.
Veče je otvoreno tipovanjem rezultata mečeva druge nemačke lige, nakon čega je usledilo pravo fer-plej nadmetanje u igri pikado.
Atmosfera se dodatno zagrejala kada je svaki posetilac promocije dobio priliku da učestvuje u kvizu znanja sa specijalnim poklonom, a zainteresovanost učesnika je bila na visokom nivou, jer je najuspešnijeg igrača čekao dres MOZZARTA sa potpisom atraktivne hostese.
Po završetku drugog kruga pikada, sabrani su rezultati, a svi članovi prve tri ekipe dobili su bonuse za sportsko klađenje i ostale poklone.
Nenad Marjanović - najuspešniji učesnik u igri tipovanjaU igri tipovanja najuspešniji je bio Nenad Marjanović koji je na poklon dobio MOZZART fudbalsku loptu.
Dejan Stojković - najuspešniji učesnik u kvizu znanjaZa kraj tročasovnog druženja priređen je još jedan kviz znanja, a najuspešniji učesnik je bio Dejan Stojković, koji je tom prilikom dobio lep poklon – MOZZART ručni sat.  

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

najnovije vesti

ili
Zaboravljena lozinka