vest

0

Telus AD je novi šampion!

30.04.2015 11:16 |

Momci iz Telekom usluga osvojili zasluženo prvo mesto u uzbudljivom finalu šeste po redu MOZZART Zlatne lige u malom fudbalu ...

Veličina slova A A A

Ekipa Telus AD osvojila je šesto izdanje MOZZART Zlatne lige u malom fudbalu. U spektakularnom finalu, momci iz Telekom usluga bili su bolji od sjajne ekipe RT Vojvodine, tek posle penala - 6:5 (1:1, 0:0).
Telus AD proslavlja prvo mestoU meču za treće mesto JKP Vodovod i kanalizacija je pobedio kolege iz Gradske čistoće - 4:2 (1:1). U pauzi između dva meča u "Posco Areni" lepotu i odličan fudbal prisutnima su prikazale i fenomenalne devojke iz ŽFK Rad.
Fer-plej ekipa Grupe medija za sezonu 2014/15 je Studio B-BIP, dok je istu nagradu u Biznis grupi dobila PKB Korporacija AD. Što se tiče pojedinaca, najbolji golmani su Slavko Melentijević (Pruga-Železničari) i Srboljub Bajić (Telus AD), najefikasniji: Jovan Jovanović (APM Print, 16 golova) i Nemanja Antonijević (Čistoća, 28 golova), dok su najbolji igrači po grupama Ivan Đurišić (Tanjug EKO Pumpe) i Milan Jerković (Vodovod).
Kompanija MOZZART je bila generalni sponzor, a takmičenje su pomogli i generalni pokrovitelj "Beogradska industrija piva - BIP", zlatni sponzor " UniCredit Bank" i tehnički sponzor "Sport Vision".

 

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

najnovije vesti

ili
Zaboravljena lozinka