vest

0

U Staroj Pazovi na novoj adresi!

12.05.2015 11:51 |

Promena adrese upltno-isplatnog mesta kompanije MOZZART u Staroj Pazovi bila je povod da se prošlog petka u novom lokalu u Zmaj Jovinoj br. 15 okupi ekipa spremna za dobar provod...

Veličina slova A A A

Na više od 80 kvadratnih metara, novi lokal u svojoj ponudi pored sportskog klađenja sadrži i MOZZART bar sa širokom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka, a veliki broj televizora na kojima igrači u svakom momentu mogu da prate najuzbudljivije aktuelne sportske događaje i MOZZARTOV teletekst doprineće da se posetioci osećaju kao kod svoje kuće. Za sve ljubitelje dobre zabave zastupljeni su aparati za igre na sreću.
Detalj sa promocijeSvim ljubiteljima druženja i zabave koji su se odlučili da 8. maja od 18 časova posete novootvoreni lokal poslužen je roštilj i piće na račun kuće.
U okviru promocije koja je trajala skoro tri sata igrači su imali priliku da učestvuju u više zanimljivih igara, a MOZZRTOVE atraktivne hostese su podelile mnoštvo poklona.
Druženje je započelo uz tipovanje fudbalskih mečeva nemačke druge lige, nakon čega je usledilo formiranje ekipa za učestvovanje u igri pikado. Fer plej nadmetanje nije izostalo, a do finala su stigle tri najuspešnije ekipe, koje su u poslednjem krugu odmerile. Atraktivne hostese su poklonima i bonusima za sportsko klađenje obradovale sve članove tri prvoplasirane ekipe.
Petar Dejanović - najuspešniji u igri tipovanjaPoslednja u nizu igara i animacija za posetioce bila je kviz znanja u kojoj su svi učesnici imali priliku da pokažu svoje znanje iz oblasti fudbala, a Jovanu Mišiću se je znanje svakako isplatilo, pošto je kao najuspešniji učesnik ove igre od MOZZARTA na poklon dobio Casio ručni sat.Jovan Mišić - najuspešniji u kvizu znanja

 

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

najnovije vesti

ili
Zaboravljena lozinka