""
""

Alimpijević: Fenomenalno je što smo pobedili bez Antića i Feldina

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 23:35

"Došli smo u ritam i gajimo stil razmišljanja da je potpuno normalno što fale dva igrača, kako statistički, tako i igrački za naš tim. Po meni nije normalno da bez Antića i Feldina kao očekivano pobedimo"m, kaže strateg crveno-belih

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je izuzetno srećan zbog večerašnje pobede nad Partizanom, a posebno u kakvim oklonostima je ona ostvarena.
"Kao i posle prvog derbija, izuzetno sam srećan posle ovakvih utakmica i pobeda. Pobede koje znače za tim, za klub, za naše navijače i iz tog razloga sam srećan, jer kupuje dodatni mir za nastavak sezone", rekao je Alimpijević.

Izabrane vesti

Dobrićeva šuterska rapsodija i nemoćni Partizan!

Crvena zvezda je večeras sa 86:74 pobedila Partizan u 18. kolu ABA lige, a u timu nije bilo Džejmsa Feldina i Pere Antića.
"Mnogo puta sam to rekao, ali moram da ponovim, ali želim da dam značaj. Želim da pričam o 12 momaka koji su bili na utakmici. Mnogo puta se pokazalo da kada god imali vremena za neku seriju treninga, pravili smo velike pobede, igrali dobre utakmice i dolazili do fantastičnih rezultata. Još jednom smo potvrdili dobar rad iz prethodnog perioda".

On je dodao da je "fenomelna stvar" što je pobeda ostvarena bez Antića i Feldina.
"Došli smo u ritam i gajimo stil razmišljanja da je potpuno normalno što fale dva igrača, kako statistički, tako i igrački za naš tim. Po meni nije normalno da bez Antića i Feldina kao očekivano pobedimo. Da, kvalitetniji smo, ali košarka je nešto drugo, nije papir koji potvrđuje stvari. Partizan tražeći nove igrače pokušava da održi svoju ambiciju za plej-of i da ih ostvari. Iz svega toga sam zadovoljan kako smo se ponašali, kako igrali. Kao i u prvom derbiju sitne stvari su bile značajne, a tako i u ovom derbiju".

Trener Zvezde je rekao da se neće baviti kalkulacijama u borbi za prvo mesto, već da će "isključivo gledati u svoje dvorište".

On je dodao da će Feldin najverovatnije biti u sastavu za meč s Baskonijom, a da je trenutna situacija s Antićem da će mu trebati još 10 dana da se oporavi po "ozbiljnijim merama oporavka".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara