"Borac Mozzart sport"
"Borac Mozzart sport"

Borac MOZZART Sport doveo bivšeg igrača Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.09.13. | 14:57

Vratio se Pešaković, a čačanski klub su pojačali Aleksandar Stevović, Aleksa Avramović i Matija Popović

Borac Mozzart sportPoslednjeg dana prelaznog roka KK Borac Mozzart Sport je parafirao četiri nova ugovora. Najzvučnije pojačanje, čačanskog prvoligaša, svakako je povratnik Nikola Pešaković.
Vratili smo Pešakovića koji je u međuvremenu bio u Partizanu i Vojvodini“, kaže direktor kluba, Marko Ivanović. „Praktično, Nikola se vratio na mesto gde se u punoj meri afirmisao i nadamo se da će imati sezonu za novo dokazivanje. Očekujem da će pomoći mladim igračima koji bi trebalo da krenu njegovim stopama. Dogovor je lako postignut, sa nama je od prvog dana priprema i odigrao je sve kontrolne utakmice. Mislim da je Pešaković jedno od najvećih pojačanja Borca u prelaznom roku“.

Pored Pešakovića angažovali ste još nekoliko igrača.
„Iz užičke Slobode stigao je Aleksandar Stevović, bivši junior Zvezde i grčkog Ikarosa. On će na spoljnim pozicijama doneti novu energiju, takođe, lako smo se dogovorili. Sa nama je i Aleksa Avramović, zamrznuo je godinu na fakultetu, što ćemo umeti da cenimo. Očekujemo da će napraviti nadogradnju i veliki napredak, uz Dumića, na poziciji pleja. Od igrača 1996-tog godišta, sa nama je i zvanično Matija Popović. Takođe, verujemo da će značajno napredovati kao i njegovi drugari Uroš Čarapić i Ivan Gavrilović. Oni će biti nosioci igre u juniorskom pogonu, ali će biti uz prvi tim“.

Sa stručnim štabom na čijem čelu je trener Raško Bojić radi i iskusni Mladen Pantić, koji je i u prošloj sezoni oblačio dres Borac Mozzart Sporta.
„Nije isključeno da dok čeka adekvatan inostrani angažman odigra jedan deo sezone za nas. On bi bio garancija da ozbiljno konkurišemo za Super ligu“.

Utisak je da možete biti zadovoljni prelaznim rokom.
„Počeli smo pripreme na vreme i igrači su sa nama od 5. avgusta što ranijih sezona to nije bio slučaj. Imamo pravo na angažovanje još trojicu igrača 72 sata pre početka sezone kao i četvoricu košarkaša, posle prvog kola. Mislim da privodimo kraju prelazni rok i da ćemo se kroz seriju prijateljskih utakmica dobro uigrati“, zaključio je Ivanović.

Nikola Pešaković je po treći put obukao dres Borac Mozzart Sporta.
Na vreme smo oformili tim, doveli prava pojačanja i uz mlade snage imaćemo ozbiljnu ekipu. Nadam se visokoj poziciji u KLS ligi i plasmanu u završnicu sezone“, optimista je Pešaković.

Talentovani Matija Popović je prezadovoljan što je obukao Borčev dres.
„Odlično smo odradili bazične pripreme, sad nas očekuju kontrolne utakmice kojima se posebno radujemo. Verujem da ćemo pobedama otvoriti  sezonu“, konstatovao je Popović.

Seriju prijateljskih utakmica i turnira Borac Mozzart Sport otvara duelom sa rumunskom Konkordijom koju vodi Čačanin, Vladimir Lučić. Meč je po rasporedu u nedelju od 16.00 sati u dvorani kraj Morave.

(Foto i tekst: Đurđe Mečanin)

Izabrane vesti


tagovi

Borac MOZZART SportklsNikola Pešaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara