Čović šokiran: Ovo nisam očekivao! Mislili smo da će Borac da ubacuje u svoj koš...

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.04.18. | 20:33

Zvezdin plejmejker o razlozima poraza...

Najteži poraz Crvene zvezde ove sezone. Ne u smislu konačne razlike, već zbog kvaliteta protivnika na drugoj strani terena. Posle svih izazova u Evroligi, onda i regionalnom takmičenju, Borac je, objektivno, rival od kojeg se poraz nije očekivao. Mada je, treba to naglasiti, tim iz košarkaškog grada na obali Zapadne Morave ovu sezonu odigrao vrhunski.

Zato je, valjda, Borcu i bilo suđeno da večeras na kolena baci Crvenu zvezdu u krcatoj Hali kraj Morave, čime je dobila svoj "happy end" posle onog tesnog poraza od istog rivala na Kupu Radivoja Koraća u Nišu. 

Izabrane vesti

Najboljeg strelca Crvene zvezde na ovoj utakmici Filipa Čovića poraz od Borca je - šokirao.
"Nije lako pričati posle ovakvog poraza. Trebalo je da pokažemo na terenu, kako se ne bi desilo ono što se desilo. Sami smo krivi. Čestitam Borcu na zasluženoj pobedi. Momci su odigrali svih 40 minuta odlično. Za mene je iskreno ovo šok. U Zvezdi sam tek sedam dana i nisam očekivao da će se ovo desiti", poručio je Čović posle utakmice.

Zato je govorio i o razlozima ovog poraza...
"Nismo glavama dovoljno ušli u utakmicu. Onako kako je trebalo i onako kako smo pričali. Mislili smo da ćemo samo izaći na teren i eto, protivnik će videti da smo mi Crvena zvezda i reći da će sebi ubacivati loptu u koš. Mi smo morali da budemo mnogo čvršći, koncentrisaniji... Nema potrebe da pričam dalje, niti imam šta da kažem više".

Crvena zvezda posle tri kola u Grupi A ima skor 2-1, a sada je Borac usamljen na vrhu s maksimalne tri pobede. 

Foto: MN Press


tagovi

Filip Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara