Čvrsta odbrana ili efikasan napad?

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.11.18. | 09:00

"Igraćemo svoju igru, kako znamo i umemo, ali mnogo više pažnje moramo da posvetimo odbrani nego u prethodnim susretima. Himki odlično puca trojke i moramo da budemo oprezni", kaže novi trener Saratova

U domaćem prvenstvu blistaju, u Evroligi ne mogu da se sastave.

Ovako u kratkim crtama može da se opiše Himkijev dosadašnji tok sezone. Dok u Evroligi imaju skor 1-6 - ruku na srce, nisu baš ni imali sreće - u VTB-u su bez poraza, pošto su upisali sve pobede (7-0), pre svega zahvaljujući dobroj odbrani. A pošto im danas dolazi u goste jedna od najefikasnijih ekipa u šampionatu, jasno je da će defanziva domaćih biti na pravom testu.
"Nema šta, opasni su, pogotovo u tranziciji, igraju u visokom ritmu, postižu mnogo poena. Ipak, moramo da gledamo sebe, spremali smo se detaljno za ovaj meč, analizirali protivnika i imamo spreman odgovor za njih", rekao je trener Himkija Jorgos Barcokas

Izabrane vesti

Veoma važno napomenuti, uprava Saratova je nakon poraza od Minska kod kuće u prošlom kolu smenila Sergeja Mokina, a nasledio ga je Vladimir Anciferov koji je već duže u klubu.
"Igraćemo svoju igru, kako znamo i umemo, ali mnogo više pažnje moramo da posvetimo odbrani nego u prethodnim susretima. Himki odlično puca trojke i moramo da budemo oprezni", rekao je Anciferov. 

Himki je u seriji od devet pobeda kod kuće protiv današnjeg protivnika i jasno je da je apsolutni favorit.

VTB LIGA

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

HimkiAvtodor SaratovAleksej Šved

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara