"Dragan Nikolić"
"Dragan Nikolić"

Džikićeva umetnost sa srpskim Boston Seltiksima! Sad znam kako je nekad bilo Željku, Dudi, Duletu, Miloju...

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.01.17. | 23:12

Trener Karpoš Sokolija Dragan Nikolić posle meča sa Partizanom dao nekoliko zanimljivih izjava

Dragan Nikolić

Košarkaši Partizana ubeležili su i desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, a brojne pohvale na račun igara Parnog valjka i trenera Aleksandra Džikića izgovorio je posle utakmice trener poraženog Karpoš Sokolija - Dragan Nikolić. 

Izabrane vesti

Partizanova 10. u nizu za 5.000 kojima ni led ne može ništa (VIDEO)

Čovek koji je makedonski sastav probudio iz letargije otkako je stigao u Skoplje govorio je u superlativu o Parnom valjku i naglasio da će navijači Partizana ponovo jednog dana gledati Real Madrid i Barselonu.
"Drago mi je što sam ovakvu svetkovinu proveo među prijateljima. Rekao sam da ćemo se boriti, ali se nismo izborili. Partizan je zasluženo pobedio. Iskreno, nisam očekivao ovako topao doček i topao ispraćaj. Sad otprilike mogu da zamislim barem donekle kako je nekad bilo Željku, Dudi, Duletu, Miloju", kaže Nikolić.  

A onda i nekoliko reči o Karpošu, ali i „srpkim Boston Seltiksima“.
"Videćemo šta ova ekipa može do kraja lige, u svakom meču smo autsajderi. Hečer i Novica su napravili razliku, kao i Birčević, Iks faktor bio je napadački učinak Vrapca, ali to je umetnost trenera, da svaku manu pretvori u vrlinu. To radi Džikić sa srpskim Boston Seltiksima, znam da su mnogi navikli na Real i Barselonu, biće i to ponovo".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićDragan NikolićJadranska ligaKarpoš SokoliFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara