Džordan: Zbogom, mlađi brate

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 00:08

Oglasio se i Šakil O'Nil

Nije trebalo mnogo da prođe otkako se pojavio i zaigrao za Los Anđeles Lejkerse, do momenta kada će ga proglasiti za legitimnog naslednika Majka Džordana, najvećeg od svih. MJ nije imao ništa protiv toga. Zavoleo je Kobija Brajanta, igrali su jedan protiv drugog i uvek gajili posebno poštovanje jedan za drugog. 

Džordan je jedan od onih sportista širom sveta koji su se oglasili povodom velike tragedije...
"Šokiran sam vestima koje sam upravo čuo. Tragedija, nema više Kobija i Điane... Reči ne mogu da opišu koliko se loše osećam. Mnogo sam voleo Kobija - bio je kao mlađi brat. Često smo umeli da razgovaramo. Nedostajaće mi to naše vreme. Bio je sjajan takmičar, jedan od najvećih igrača u istoriji košarke. Kobi je bio i sjajan otac, obožavao je svoju porodicu. Bio je ponosan što njegova ćerka Điana voli košarku. Moje iskreno saučešće Vanesi, Lejkersima i navijačima širom sveta. Počivaj u miru, Kobi".

Izabrane vesti

Dok su igrali zajedno u Lejkersima važili su za najubitačniji tandem NBA lige. Šakil O'Nil i Kobi. Jedno bez drugog nije išlo...
"Ne postoje reči kojima bih izrazio bol kroz koju prolazim u ovom tragičnom i tužnom trenutku. Izgubio sam prijatelja, brata, partnera i pobednika, šampiona, druga i ortaka. Volim te, brate, nedostajaćeš mi. Moje saučešće porodici Brajant i porodicama drugih putnika. Osećam se mnogo loše sada", napisao je Šek na društvenim mrežama u zajedničku fotografiju sa Kobijem.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara