Enis napustio Zvezdu, a Filip Čović se vratio!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.04.18. | 15:34

Vraćen i Aleksa Radanov

Velike promene u Crvenoj zvezdi - klub sa Malog Kalemegdana sporazumno je raskinuo ugovor sa plejmejkerom Dilanom Enisom, a onda objavio da je u Crvenu zvezdu vratio dvojac FMP iz Železnika - Filipa Čovića i Aleksu Radanova!

Iz kluba sa Malog Kalemegdana oglasili su se putem saopštenja.
"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub 16. 04. 2018. godine sporazumno raskinuo ugovor sa Dilanom Enisom, dok su crveno-bele pojačali Aleksa Radanov i Filip Čović", stoji u poruci na klupskom sajtu.

Izabrane vesti

Zvezda raskida ugovor s Bjelicom!

Podsetimo, Aleksa Radanov sa Crvenom zvezdom ima važeći višegodišnji ugovor, dok je Filip Čović parafirao saradnju sa crveno-belima do kraja sezone. 
"Nema velikih reči, ali ni mnogo vremena za adaptaciju, jer Superliga Srbije počinje već za dva dana. Od prethodnog odlaska, prošao sam puno toga, mnogo sam iskusniji i zato mogu da kažem da je ovo velika čast za mene, i da smatram da mogu da pomognem timu Crvene zvezde. Na meni je da radim naporno i da se što pre priviknem na nove saigrače i igru ekipe. Znam praktično sve igrače u ovom timu, i verujem da će mi zbog toga biti potrebno i manje vremena da se u potpunosti uklopim u novi sistem", izjavio je Filip Čović za klupski sajt. 

Radanov je kao golobradi 16-godišnjak debitovao u prvom timu Crvene zvezde, tokom sezone 2014/15. Ipak, kasnije je prebačen u FMP, gde se dosad kalio. U međuvremenu je debitovao i za reprezentaciju Srbije tokom kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine. Filip Čović je crveno-beli dres nosio u sezoni 2011/12, ali je posle kraćih epizoda u Vojvodini i grčkom klubu KAOD, vratio se u FMP decembra 2013. godine. Od tada je daleko najbolji igrač Pantera i prva igla. 

Foto: Star Sport


tagovi

Dilan EnisFilip Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara