""
""

Faust ponuđen Partizanu, čeka se odgovor iz Humske (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.01.17. | 17:24

Na listi želja crno-belih bio je i Džon Dženkins koji je nedavno dobio otkaz u Feniksu

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić prošle nedelje je najavio mogućnost dolaska novog igrača, pre svega zbog problema sa povredama u postojećem kadru i uprava crno-belih zaista intenzivno traga novajlijom. Sudeći prema nezvaničnim informacijama, potrazi bi uskoro mogao da bude kraj. Poslednji u nizu košarkaša koji je ponuđen klubu iz Humske je Amerikanac Nik Faust koji trenutno nastupa za izraelski Ironi Nahariju. Naravno, konačnu reč o tome da li je ovo igrač za Partizan daće trener Džikić.

Izabrane vesti

Radi se o momku koji ima 23 godine, visok je 198 centimetara, igra na poziciji beka, a u izraelski klub došao je prošlog leta. Njemu je to prvo evropsko iskustvo, a prethodno je studirao na američkim univerzitetima Merilend i Long Bič. U poslednjoj koledž sezoni prosečno je postizao 17,4 poena i beležio 6,1 skok po utakmici.

Valja napomenuti da su prethodnih dana Partizanu od strane menadžera nuđeni razni igrači, ali i to da je, kako saznaje MOZZART Sport, visoko na listi želja stručnog štaba Džon Dženkins koji je nedavno dobio otkaz u NBA ligašu Finiks Sansima. On, međutim, u ovom trenutku ne deluje kao realna opcija.

Partizan u poslednje vreme ima problema sa povredama igrača pre svega u spoljnoj liniji. Van stroja su Vanja Marinković, Branislav Ratkovica i Frenk Robinson.

Crno-beli imaju vremena do 20. januara da dovedu novajliju, jer tada ističe rok za registraciju igrača za Jadransku ligu. 

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaFIBA Liga šampionaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara