Gavrilović u Borcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.12.18. | 13:35

Veliko pojačanje za Čačane

Tek što je okončao saradnju sa Partizanom Strahinja Gavrilović je pronašao novi klub.

Kako nezvanično saznaje MOZZART Sport, bivši igrač kragujevačkog Radničkog, Dinamika i Partizana karijeru nastavlja u čačanskom Borcu.
“Nakon crno-belog dresa odlučio sam da zadužim opremu čačanskog Borca. To je klub koji je iznedrio ogroman broj košarkaških velikana. Od mnogih igrača sam čuo da je ovo prava sredina za napredovanje. Siguran sam da sam napravio pravi potez”, konstatovao je Gavrilović koji se dogovorio da u novoj sredini boravi do kraja sezone uz opciju da se saradnja produži na još godinu dana.

Izabrane vesti

Očekuje se da krilni centar danas parafira ugovor sa Čačanima, mada dužina istog tek treba da bude utanačena. Inače, Gavrilović je jedno vreme boravio u SAD, tačnije u San Dijegu i Južnoj Kaliforniji.

Gavrilović je u sredu po podne raskinuo saradnju sa Partizanom, samo godinu i po dana pošto je došao u klub iz Humske 1 zajedno sa tadašnjim trenerom Miroslavom Nikolićem. Ove sezone Gavrilović se nije naigrao u crno-belom dresu. Svega četiri utakmice i 23 minuta u Jadranskoj ligi, odnosno još pet mečeva i 42 minuta u Evrokupu. Od dolaska Andree Trinkijerija na klupu crno-belih ubeležio je samo tri nastupa u ograničenoj minutaži.

Borcu bi trebalo da pomogne u dostizanju krajnjeg cilja, a to je plasman u Jadransku ligu. 

Pišu: Nikola Minović / Đurđe Mečanin


tagovi

Strahinja GavrilovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara