""
""

Kako se Zvezda vratila iz Kaunasa i šta to znači pred gostovanje u Sremskoj Mitrovici

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.01.17. | 17:05

„U ovakvom ritmu utakmica, videćemo kako će se to odraziti na kvalitet igre u predstojećem meču“, kaže Dejan Radonjić uoči meča sa Mega Leksom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici očekuje interesantan meč i da se nada kako će ekipa prevazići besanu noć zbog povratka iz Kaunasa.

Zvezda vodi u regionalnom takmičenju sa maksimalnih 16 pobeda, a gostovanje Megi dolazi posle velikog trijumfa protiv Žalgirisa u Evroligi.
Imali smo naporan povratak iz Kaunasa, praktično smo proveli besanu noć, uz autobus promenili smo dva aviona do Beograda. U ovakvom ritmu utakmica, videćemo kako će se to odraziti na kvalitet igre u predstojećem meču“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima ekipa Mega Leksa u svom sada prepoznatljivom sistemu ima nekoliko igrača sa izuzetnim potencijalom, koje čeka velika karijera.
Uz igranje u ABA ligi, ekipa Mege ove sezone igra i FIBA Ligu šampiona, kroz koju je sigurno napredovala. Očekuje nas interesantna utakmica, kao što je bio čest slučaj kada smo igrali sa njima“, poručio je Zvezdin trener.

Mladi Zvezdin prvotimac Ognjen Dobrić istakao je da očekuje dobru utakmicu.
Nismo imali mnogo vremena da sredimo utiske posle utakmice sa Žalgirisom, posebno zbog teškog puta i povratka iz Kaunasa. Očekuje nas dobar meč i jasno je da ćemo morati da odigramo čvrsto, koncentrisano i kvalitetno, kako bismo stigli do dobrog rezultata za nas“, rekao je Dobrić.

Utakmica između Mega Leksa i Crvene zvezde igra se sutra od 18. sati. Kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaOgnjen DobrićJadranska ligaEvropaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara