Kalinić: Ne bih da zvučim prepotentno i glupo, ali...

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.03.18. | 21:41

"Bilo je lakše nego što smo očekivali"...

Željkov specijalac Nikola Kalinić vraća se polako u pravu formu. Večeras u trijumfu nad crveno-belima u Pioniru on je ubacio 10 poena i nagovestio od kolikog će značaja biti za turski tim u misiji odbrane evropskog trona... 
"Zaista dobra utakmica za nas. Uspeli smo u nekim stvarima koje smo želeli, pre svega da presečemo neka kretanja lopte. Doduše, možda su oni u mislima bili u meču sa Mornarom. Ne želim da zvučim prepotentno i glupo, ali bilo je lakše nego što smo očekivali".

Kalinića su novinari pitali da li se ovo može smatrati osvetom za prošlogodišnji poraz Fenera u ovoj istoj hali...
"Sigurno da je tako. Kao što sam najavio i pre utakmice... Izuzetno smo bili motivisani jer smo prošle godine izgubili ovde. Imali smo obevezu i zbog takmičarskog značaja i zbog ugleda. Videli ste koliko su prošle godine bili naoštreni da nas dobiju... Sada smo odlučili da im vratimo".

Izabrane vesti

To što nije bilo Delija na utakmici uslovile su neke stvari o kojima Kalinić nije želeo da govori, ali je svakako konstatovao praznije tribine.
"Nisam u tematici. Video sam da ih nema... Ali ovi momci zaista zaslužuju punu podršku. Rade sjajan posao, imaju 11 pobeda u Evroligi... A ostali su bez dosta važnih igrača. Takođe, sa novim su trenerom, novim sistemom".

Fajnal for je u Beogradu... Poseban motiv?
"Sigurno, ali ima dosta do toga. Biće velika borba, prvo za plasman, a onda i za mesto na F4. Biće zanimljivo i teško", zaključio je Nikola Kalinić

Foto: MN Press


tagovi

Nikola Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara