KLS - Borac na Beovuk, Voša sa Radničkim

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.02.18. | 10:31

Verovatno nas očekuju dve lagane dvojke, na odlične Čačane, i Lale protiv skoro prežaljenih Kragujevčana…

Nakon kraće pauze zbog Kupa Radivoja Koraća nastavlja se KLS. Borac će u okviru 19. kola u Beogradu, bez Ilije Đokovića, zauzetog reprezentativnim obavezama podeliti megdan sa Beovukom, dok će Vojvodina u preostalom meču današnjeg programa u Kragujevcu izaći na crtu Radničkom. Treba znati da su Kragujevčani uz kraljevačku Slogu, gotovo sigurno u narednoj sezoni viđeni nižem rangu takmičenja. S obzirom da se Novosađani bore za mesto u Superligi, dvojka se ne dovodi u pitanje…

Na tu kladilačku priču stavljamo tačku, i selimo se na teren Beovuka koji dočekuje Borac. U gradu kraj Morave i dalje je glavna košarkaška tema utakmica četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, gde je Borac dobrano namučio i pružio više nego dostojan otpor favorizovanoj Crvenoj zvezdi. Čak je imao izgledne šanse i da pobedi, ali se to nažalost navijača kluba koji decenijama rasađuje vrsne košarkaše, nije dogodilo. Na ovaj način Borac je još jednom pokazao da je sjajan tim, koji može da se nosi i sa mnogo jačim protivnicima.

Izabrane vesti

Čačani će u ovom meču biti oslabljeni neigranjem Ilije Đokovića, koji je ponovo zaslužio poziv selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića za utakmice protiv Nemačke i Austrije.

Član stručnog štaba Dejan Tomašević naglašava da Borac želi da nastavi u pobedničkom ritmu u KLS ligi.
,,Posle Niša i utakmice protiv Zvezde očekujem da nastavimo sa dobrim partijama i u pobedničkom ritmu. Neće nam biti lako u tom naumu zato što ekipe iz KLS žele da pobeđuju Borac, jer je učesnik 2. ABA lige, ali i zbog renomea kluba. Naš naredni protivnik, ekipa Beovuka igra dobro u poslednje vreme, pobedio je u par jakih utakmica. Opasan je rival, ali mi smo spremni za izazove. Nadam se da ćemo prebroditi i narednu prepreku u Beogradu“, jasan je Tomašević.

Košarkaš čačanske ekipe Nikola Pešaković napominje da se njegov tim lepo predstavio u Nišu protiv Zvezde, ali da se sada mora fokusirati na nastavak prvenstva.
,,Nakon kupa gde smo se lepo predstavili košarkaškoj javnosti u Srbiji očekuje nas nastavak KLS lige. Idemo na gostovanje Beovuku, ekipi koja bolje igra kod kuće nego na strani. Siguran sam da će ovo biti teška utakmica, Beogađani su motivisani da nas pobede. Na nama je da energično i koncentrisano uđemo u meč, jer želimo da osvojimo nova dva boda. Doduše, bićemo oslabljeni, jer je Ilija Đoković pozvan u reprezentaciju, tako da neće biti u prilici da nam pomogne“, reči su Pešakovića.

Utakmica između Beovuka i Borca zakazana je za 16 časova, dok Vojvodina sa Radničkim igra u 19.30.

KLS – 19. kolo
16.00: (3,05) Beovuk (15,0) KK Borac (1,45)
19.30: (6,00) KK Radnički K. (20,0) Vojvodina (1,15)

Sreda:

18.30:  KK Mladost – KK Metalac
18.30: KK Tamiš – OKK Beograd
19.30: KK Dunav – KK Spartak
19.30: KK Sloga – KK Zlatibor
19.30: Vršac - Dinamik
* Prikazane kvote, podložne su promenama

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 16:00 7098 SRB 1 Beovuk - Borac ki 2 1,45
Uto 19:30 7100 SRB 1 Radnicki K. - Vojvodina ki 2 1,15
Ukupna kvota1,67

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović     


tagovi

KLSKK BoracBeovukKK Radnički KragujevacKK Vojvodinasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara