Kralj je uzvratio udarac! Baskonija bez Vojtmana u trećem meču?

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.06.18. | 15:07

Serija se seli u Fernando Buesa Arenu

Kralj je uzvratio udarac i posle iznenađujućeg neuspeha na startu finalne serije ACB lige pun samopouzdanja otputovao u Baskiju, mesto na kojem je slavio na tri od četiri protekla gostovanja. Istina, četu Pedra Martineza je u drugom meču poremetila povreda Johanesa Vojtmana. Nastup nemačkog teškaša za današnji susret je pod velikim znakom pitanja, što je potvrdio i Martinez španskim medijima, pravdajući svoje reči činjenicom da period između utakmica izuzetno kratak.

Real Madrid će imati prilično težak posao, s obzirom da je Fernando Buesa Arena teško osvojivih tvrđava. Naročito u domaćim okvirima, gde je u ligaškom delu imala skor 15-2, nadogradivši ga u plej-ofu protiv Unikahe i Barselone na 18-2! Međutim, Real je najjači gost sa 16 pobeda i tek tri poraza. Zanimljivo, jedan od pomenuta dva poraza, ujedno i poslednji, Baski su zabeležili upravo protiv Reala početkom godine, kada su ih Madriđani u drugom poluvremenu furiozno spustili na zemlju i na kraju trijomfovali rezultatom 81:69.
"Uvek sam govorio da ako želimo da pobeđujemo moramo da budemo bolji nego juče. Samo treba da ostanemo konstantni kako bismo došli do zacrtanog cilja", rekao je trener Madriđana Pablo Laso.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, serija se igra na tri pobede, a naredna dva meča na Baskonijinom terenu. Sledeći je na programu za dva dana.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:30 7100 ŠP1PF Baskonia - Real Madrid ki 2 1,80
Ukupna kvota1,80

ACB LIGA - FINALE (TREĆA UTAKMICA)

Nedelja
18.30: (2,15) Baskonija (14,5) Real Madrid (1,80)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

KK Real MadridBaskonijaACB ligasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara